utorok 16. decembra 2014

Barove chladnicky

Vitrínové barové chladničky so zabudovaným agregátom. Barové chladničky s plnými . Kategória: Všetky kategórie. Kvalitné vinotéky a barové chladničky sú vhodné na chladenie všetkých nápojov, vín.


Presklená barová chladnička 3L - 3kW. Je kladený väčší dôraz na dizajnové vytvorenie zariadení z kvalitným.

Profesionálne barové chladničky nemajú umiestnený kompresor v aktívnej skladovacej zóne. Majú výškovo nastaviteľné kovové police, dynamický systém . Ponúkam na predaj 1litrovú chlad. Vonkajšie rozmery: 5x 5x 8mm, Vnútorné rozmery: . Najdôležitejšou vlastnosťou pri výbere chladničky je vnútorný objem.


BAROVÉ CHLADNIČKY BACK BAR LINE. Klarstein Beersafe XL, chladnička s objemom litrov, energet. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

Náš internetový obchod nabízí Chladící a mrazící zařízení - chladničky barové , ale i spousty jiných kvalitních produktů. Výběr lednice je ovlivněn nejen designem, ale především funkcemi a technickými vlastnostmi. Zaměřte se proto na parametry, jako je spotřeba, užitný objem . Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky.


Prineste farbu do svojho domova. Zobrazených 1-z celkovo záznamov. Chladnička KS PKM prinesie do vášho interiéru . Akcia sa vzťahuje len na vybrané produkty. Akcia na barové chladničky a príslušenstvo do barov. Podrobnosti a akciové produkty nájdete tu:.


Tvoje internetové elektro. Ceny neporovnateľne nižšie ako v kamenných obchodoch. Import z Čiech, a západnej Európy. IT technika, Záhradná technika, lacné .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky