piatok 26. decembra 2014

Dvojumyvadlo so skrinkou

Dokonalý priestor v kúpeľni: Dvojité umývadlo DEL MARE z masívneho teaku! Vysoko kvalitný a moderný masívny nábytok. Telo je vyrobené z lakovaného . Vaša radosť z dvojumývadla by bola polovičná bez domyslenej a kvalitnej skrinky. Skrinka pod dvojumývadlo ponúka veľké úložné priestory pre všetkých, ktorí .

Hľadáte umývadlo so skrinkou ? Zaujímate sa o kúpeľňovú skrinku s umývadlom alebo iba skrinku pod umývadlo alebo skrinku na iný účel do vašej kúpeľne? Hledáte dvojumyvadlo se skrinkou ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Obsahuje: 4x zásuvka horné . Umývadlo (na obrázku) nie je v cene.


Zajímá vás Nábytok skrinka s umývadlom nebo obecně Nábytok do vaší. Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte si Nábytok .

Nakupujte moderné skrinky s umývadlom do malej aj veľkej kúpeľne. Popis: -ROZMER: 11x 6x 4cm. Prevedenie: lesklá biela, platinovo sivá, sivý dub, bielený jaseň. Neobsahuje umyvadlo - objednávejte zvlášť!


Kupeľňový nábytok online od Merkury Market. Dvojumyvadlo vám umožní pohodlné . Predávame kúpeľňové komody, kúpeľňové skrinky zostavy, kúpeľňové zrkadlá, skrinky pod umývadlo , umývadlá,. Skvelý dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy.


Kúpeľňová skrinka s umývadlom Marika dekor drevo. Kolo Traffic skříňka pod dvojumyvadlo 120cm, se zásuvkami, šedá. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm.


Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Skříňky pod umyvadlo do koupelny - Bagno. Objemné skříňky pod umyvadlo bez problému pojmou všechny nezbytné drobnosti.


Kování opatřené integrovaným systémem plynulého a tichého dovírání. Skrinka s dvoma vysokými zásuvkami s veľkým úložným priestorom o výške 40cm.

Závesná skrinka so zásuvkami pod dvojumývadlo. Laufen Base skrinka lesklá biela pod umývadlo Laufen Pro S 45xcm. Podívejte se na nejnovější zboží z našeho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky