utorok 2. decembra 2014

Chafing elektrický

Rozmer: 5x 3x 2mm. Všetko pre švédske stolovanie a catering, chafingy, dávkovače, horákové pasty. Elektrický prosklený chafing s tlumičem víka. Typ produktu, Objednávacie číslo, Hmotnosť, Cena s DPH, Cena bez DPH.


Zaručeně si vyberete na Gastronom.

Materiál: nerezavějící ocel. Spodní opláštění z tmavého plastu odolného vysokým teplotám. Vše pro gastro, potřeby pro restaurace, potřeby pro hotely, gastro. V soupravě dva držáky na pastu.


Model provedení bain-marie s dvěma nádobami objemu l. Naběračky pouze dekorace. Elektronický chafing je vynikající pro ohřev jídel a nejde uplatnění u tzv.

Je to úplne ideálny profesionálny . Víko chafingu s uživatelsky příjemným otvíracím mechanismem. Z chromniklové oceli, nádoba na vodu . GN najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nerezová vložka na jídlo. Spodní vana je vyrobena z tvrzeného polypropylénu. Buffet nádoba do chafingu, pr. Vodní ohřevná lázeň (bain-marie) s polohovatelným odklopným víkem se dvěma kulatými . Vyrobené z nerezovej ocele.


Dostupnost, obvykle skladem. Chafing je optřen nerezovým víkem, . Inzeráty chafing elektricky. Bezplatná inzercia, chafing elektricky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. POKLOPU: Š 6H 3V 2mm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky