pondelok 29. decembra 2014

Montáž umývačky riadu

UPOZORNENIE: Tento návod na obsluhu uchovávajte v blízkosti umývačky riadu. V prípade, že spotrebič predáte alebo darujete inej osobe, vždy k nemu . Umývačka riadu na zabudovanie od firmy Bosch bez problémov zapadne do vašej kuchyne ako integrovaná alebo plne integrovaná umývačka riadu. Chcem si kúpiť umývačku riadu , lenže manžel teraz nie je doma a nemá mi kto poradiť.


Zapojenie umývačky riadu skúseným vodoinštalatérom.

Obhliadka a poradenstvo zdarma. Základná inštalácia umývačky pri Komfortnom doručení tovaru. Stručne a jasne: Všetko, čo Vaša umývačka riadu potrebuje: Pred prvým použitím si napriek tomu prečítajte.


Návod na obsluhu a montáž ! V našej domácnosti bolo nočnou morou umývanie riadu. Každý sa vyhováral, nikomu sa nechcelo. Nainstalovat vestavěnou myčku Whirlpool není nic těžkého.

Podívejte se na video návod. Naši zákazníci nás už snáď asi nedokážu prekvapiť : ). Na zadnej strane umývačky riadu sa nachádza hadica na vodu. Bezprostredne potom spustite jeden umývací cyklus.


Používajte len špecifickú soľ pre umývačky riadu. Kôš na riad umývačky riadu nepreťažujte, nesadajte. Mala by sa zvoliť niektorá strana vedľa drezu kuchynskej linky, aby sa uľahčila montáž odtokovej hadice. I keď umývačky riadu zatiaľ nie sú takým bežným vybavením našich kuchýň ako napríklad chladničky musím uznať, že. Návrh, dodávka, montáž a servis profesionálnych gastro zariadení pre hotely, reštaurácie, školy, domovy dôchodcov.


Poprosim vas, nemate niekto skusenosti s instalaciou vstavanej umyvacky riadu. Jedna sa my hlavne o jej upevnenie, ci je potrebne ju nejako . Odstránenie obalu a kontroly: Po odstránení obalu sa presvedčte, či sa umývačka riadu počas prepravy nepoškodila a či sa dvere dobre zatvárajú. Vaša polovička sa k drezu priblíži, len ak chce doň prispieť špinavým riadom , po deťoch treba poumývať taniere a poháre aj 4-krát denne.


Pri prerábke by ste mali rátať s tým, že umývačky riadu , pračky, sušičky potrebujú . Používanie soli do umývačky riadu.

Umývačky riadu delíme predovšetkým podľa šírky na umývačky. Táto umývačka riadu je určená iba na umý-. Electroluxy, ma kosik na riad s nizkym hrebenom prave v casti na vacsie taniere.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky