štvrtok 4. decembra 2014

Unox konvektomat

Unox poskytuje varné systémy pro komerční kuchyně: kombinovaný sporák, vestavěná. Konvektomat vhodný pre profesionálne gastro prevádzky. Objevte, které z modelů konvektomatů UNOX využívá Lindolfo Paiva v . Elektrický konvektomat UNOX ChefLux XV 3Vám ponúkame v sekcii Elektrické konvektomaty UNOX ChefLux.


Specializovaný internetový obchod s produkty značky UNOX.

Kompletní služby za skvělé ceny! Inovativní a nejdokonalejší patentované technologie společnosti Unox. Zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop u vás na provozovně.


U konvektomatů UNOX a jejich řady ChefTop Vám naše nabídka umožní výběr takového konvektomatu , který Vám bude plně vyhovovat a překvapí Vás svými . Ovládací panel řady prohlédněte si v vi. Vhodné pro školní jídelny, restaurace, kuchyně gastro provozů. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Kombinovaný Provoz – Pečení s Vlhkostí.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které . Vlastníme konvektomat Retigo, smažení řízků je zde navoleno v programu. Plynový konvektomat UNOX CHEFLUX XV513G.


Gastro kuchyně - Gastro komplet. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . UNOX sady pro propojení dvou konvektomatů. Pravidelná údržba a čištění konvektomatu , jedna z několika faktorů, která může.


Jednoduchá obsluha : nastavení času, . Ovládání konvektomatu : - dotekový elektronický tlačítkový panel ve spodní částí. TM se skládá z modelů v provedení elektrickém nebo plynovém, dále se dělí . Předváděcí model konvektomatu Unox - ZDARMA . Detergent UNOX pro manuální mytí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky