utorok 9. decembra 2014

Sklokeramicka doska whirlpool

Sklokeramická varná doska Whirlpool AKT 8NE s dotykovým ovládaním. Ovládací panel dosky je umiestnený vpredu. Doska je vybavená detskou poistkou, . Medzi inovatívne technológie patrí . Naše spotrebiče šetrí životné prostredie .

Plynové varné dosky s odolným nerezovým povrchom iXelium. Inteligentné programy a funkcie,. Varná doska vstavaná, sklokeramická , varné zóny, dotykové ovládanie, . Varné dosky WHIRLPOOL Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Typ elektrická Kategorie pro kombinaci s troubou AKZ 5WH, IX a AKZ 5WH , NB Druh sklokeramická Vlastnosti Provedení rámečku nerez Umístění . Vpředu desky je umístěno dotykové ovládání, na kterém jsou i světelné kontrolky, které uživatele upozorňují o stavu plotýnek, zda jsou po vaření ještě horké a .

Je vybavená dotykovým ovládaním umiestneným vpredu dosky pre pohodlné ovládanie . Pre vaše komfortné varenie sú k . Indukčná sklokeramická varná doska, indukčné platne,nastavenie max. Whirlpool ( neplatí na príslušenstvo) a si členom Klubu TPD Rodina, darujeme Ti poukážky na . Príkonu dosky (230v)-power . Ak inštalujete varnú dosku v blízkosti kuchynskej. Predám používanú plynovú varnú dosku Whirpool.


Na balenie výrobkov používame materiály nezaťažujúce . Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie. Elektrické spotrebiče WHIRLPOOL. Spoločnosť Whirlpool Slovakia pripravila pre svojich zákazníkov nové sklokeramické varné dosky , ktoré oproti tradičným doskám rozširujú . DOMINO doska - indukčná sklokeramická varná doska , indukčné platne, dotykové ovládanie, Jet ohrev každej platne, časovač, detská poistka . Varna doska je plne funkcna.


Bosch, Siemens, Gorenje, Whirlpool ai. Niektorí prepadli indukcií, iní preferujú plynové varné dosky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky