piatok 12. decembra 2014

Umyvadlo sapho

Umyvadla a záchody do malých i velkých koupelen. Klasické modely ověřené generacemi i moderní kousky dle aktuálních trendů. SAPHO kúpeľne : Kúpeľne a ich vybavenie. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Skladem, ihned k odběru ks.

Sapho BRAND umyvadlová skříňka 100x73x50cm, mořený smrk. Bežná dodacia lehota dní. Hranaté keramické umývadlo Sapho SAND. Keramické nábytkové umyvadlo.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Běžná dodací lhůta dní. Erra WAVE II skrinka pod.


Tato nová, ekonomická série keramiky má zajímavou cenu a díky hranatému i oblému provedení je ideální téměř pro každý typ koupelny. Instalace: Jedním z moderních trendů ve .

Kulaté umyvadlo Sapho Ronda. Ekonomická série sanitární keramiky CITY za zajímavou cenu. Sanitární keramika EGO od italského výrobce KERASAN.


Krásne okrúhle umývadlo THIN s ultratenkou stenou bude ozdobou každej modernej kúpeľne. Produkt patrí do kategórií:. Použít se mohou na skleněnou či kamennou desku, na výklenek . Ručne vyrábané keramické umývadlá.


Povrch umývadiel je veľmi príjemný na dotyk a zároveň nevyžaduje náročnú údržbu. Dizajnové umývadlo na dosku v tvare listu v hnedých a medených farbách. Umyvadlo na dosku s otvorom alebo bez otvoru pre bateriu.


Predam umyvadlo villeroyboch Lemony (60x45x18) so skrinkou Kolo (60x37x37) biela. Porovnání cen hranate umyvadlo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky