pondelok 8. decembra 2014

Kuchynska linka junona

Rozmery vrchných skriniek: 2cm. Barevné provedení: korpus wenge, dvířka dub Sonoma s ozdobnou lištou wenge. Korpus tohoto kuchyňského bloku je zhotoven v bílé barvě.


Dvířka horních skříněk jsou v bílém lesku, . V cene je aj pracovná doska.

Moderná sektorová kuchynská zostava s drevotrieskovými dvierkami. Navštívte nás a prezrite si širokú ponuku . Ekonomická řada kuchyní Junona line Vám výrazně ušetří peníze , lze ji sestavit z jednotlivých skříněk a pořídit . Moderní kuchyňská linka v dvoubarevném dekoru dub sonoma a wenge je vhodná do kuchyní menších rozměrů. Výhodou tohoto kompletu je jednoduchost- pracovní deska je sladěna s dekorem dvířek i všemi . Junonu napasujete do všech prostor. Farebné prevedenie: korpus – BIELY dvierka horných skriniek – BIELY LESK dvierka dolných .

VÝPRODEJ EXPOZICE - kuchyňská linka je smontovaná včetně pracovní . Komplet tvorí prvkov vo farebnom prevedení: korpus- . Junona Line je systém funkčných kuchynských skriniek. Jsme česká firma, zabývající se prodejem veškerého nábytku. Na každé naše zboží poskytujeme standartní dvouletou záruku.


Rozvoz zboží zajišťujeme vlastní. Koupě celé sestavy je ekonomičtější než pořízení jednotlivých dílů. Součástí sestavy jsou skříňky, bez kterých se žádná kuchyňská linka neobejde. Nalinkujte své kuchyni zářivou budoucnost.


Atraktivní kuchyňská linka za skvělou cenu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. JUNONA 2(AKCE) (sleva 4). Nově přehlednější a rychlejší. Toužíte po kuchyni vašich snů?


Produkty z kategórie Kuchynské linky. Kuchyň to je srdce každé domácnosti.

Skříňka spodní kuchyňské linky š. Moderné kuchynské zostavy v rôznych atraktívnych štýloch. V ponuke je hotová kuchynská linka alebo si kuchynskú linku vyskladáte podľa vašich rozmerov. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky