utorok 9. decembra 2014

Chromove nohy na stôl

Nábytkové nohy nákup a rezervácia v OBI. Stolové nohy na stôl , barový pult a iný nábytok. Aj napriek tomu, že si nábytkové nožičky veľakrát ani nevšimneme, nezabúdajme že počas celej životnosti nábytku kedy ho „pevne držia na nohách“ musia byť . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Stolová noha - oceľový profil 80xmm, chróm. Ponúkame úplný prehľad pre stolové nohy a kovové podnože.

Tieto kovové barové nohy pod stôl sú dostatočne tažké, aby garantovali stabilitu barových stolov. Kovové nohy k stolu RIANO DUO CR H barové chrómové. Noha stolová ø x 4mm, kulatá, chrom lesk.


Nastaviteľné nohy a podnožia na písacie a pracovné stoly zaisťujú stabilitu. Niektoré nohy a podnožia sú výsuvné, výšku stolu si teda nastavíte podľa potreby. V pamäti Podobné Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním ako sú stolové a barové nohy , podnože, konštrukcie a pláty pre stolárov, výrobcov nábytku a domácich . Predám tuto peknú zostavu, stôl rozmery 180x60x7 dĺžka, sirka,výška.


Stôl je pevný, nepoškodený. Vľavo sú chrómové nohy , vpravo je plny.

Nakombinujte si nohy ke stolu a stolové desky a vytvořte si jedinečný psací či odkládací stůl, který bude přesně podle . Stoly a stolky Nohy ke stolu. Domovská stránka › Nábytok › Príslušenstvo k stolom V pamäti 5€. XL Nohy pre jedálenský stôl , ks, rámy v tvare X, liatina . Kategorie obsahující nábytkové nohy a podstavce, dále stojany a stojny pro bistro stoly.


Závesná chrómová polica jednostupňová so šiestimi koreničkami. V pamäti 600 € - ‎v sklade Jedálenský stôl REA FLAT je univerzálny stôl pre celú rodinu. V prípade záujmu sú v ponuke aj drevené dosky. Vybrané stoly majú možnosť rozkladu, ktorá umožní rozšíriť plochu jedálenského stola. Chrómová noha , doska z MDF v bielom lesku, vhodný pre osoby.


Konferenčný stolík Sevilla je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývacej izby. Zaujme predovšetkým svojím elegantným prevedením. Oválny konferenčný stolík s čírym aj mliečnym sklom, chrómové nožičky.


Malý sklenený konferenčný stolík s poličkou, kovové nohy. AL nožička hranatá chrómová - 38x38x100mm s platn. Na stole zůstává přichycena pouze upevňpvací příruba, kterou vidíte také na obrázku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky