piatok 19. decembra 2014

Magnetická miska

Magnetická miska na bezpečné odkladanie kovových dielov. Nerezová magnetická miska , s magnetem umístěným ve spodní části, zabrání . Z vonkajšej strany sú na dne misky veľmi silné magnety, ktoré udržia . Kvalitní magnetická miska HAZET, kvalitní plast, průměr 1mm. Nářadí, antistatika ▻ Speciální nástroje.

Z venkovní strany jsou na dně misky velmi silné magnety, které udrží . Miska z nerezovej ocele so silným magnetom na dne slúži na odkladanie malých kovových predmetov, matiek, skrutiek a podložiek. Misku je možné umiestniť v . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vyrobte si magnetický držák na šroubky, stojánek na šicí potřeby, kancelářské sponky, pírka do vlasů. Mějte malé kovové předměty hned po . Technické údaje: Šírka: 1mm.


Praktický pomocník do dílny.

Průměr misky je 150mm, výška 35mm. Když se rozebírá jakýkoli přístroj, jednou z důležitých starostí je nepoztrácet nic z postupně odebíraných . Chcete mít pořádek na pracovišti? Představujeme vám magnetickou misku YATO z nerezové oceli. Miska je pokryta silným magnetem, díky kterému vám může . Predstavujeme vám magnetickú misku YATO z nehrdzavejúcej ocele.


Pre registrovnaých EUR. Cena s DPH: EUR (16Kč). Už nemusíte zbierať spojovací materiál po celej dielni! Oxford magnetická miska na šroubky. Kúpte si tento výrobok a získajte bodov!


Jakmile se začne dílenské vybavení nebezpečně rozrůstat, ocitne se člověk před rozhodnutím, jak udržet pořádek v nářadí. Původní systém kufříků, zásuvek . Profesionální nářadí od německého výrobce HAZET - ideální k odkládání malých kovových podložek a šroubků - platová miska o průměru 1mm - na dně silný . Díky magnetickému materiálu se Vám nic nerozsype. Vhodný pro ukládání šroubů, matic, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky