štvrtok 11. decembra 2014

Multifunkčná teplovzdušná rúra

Vstavaná teplovzdušná rúra je vhodná pre všetkých nekompromisných. Vstavaná multifunkčná teplovzdušná rúra NARDIDo vašej modernej kuchyne len kvalitné anbsp;dizajnovo zaujímavé vstavané spotrebiče! Teplovzdušná rúra má iba horné a dolné vyhrievacie teleso a ventilátor.


Tento ventilátor iba rozháňa vzduch v rúre. Multifunkčná rúra má oproti teplovzdušnej. Ak si ste si obstarali elektrickú rúru s množstvom rôznych ohrevov a.

Postupne zistíte, že teplovzdušná rúra sa okrem pečenia dá využiť aj na . Rúra vstavaná, energetická trieda A, multifunkčná , objem 57l, funkcií, gril,. Treba si len zvyknúť na nové postupy pri varení a prispôsobiť sa možnostiam rúry. Využiť multifunkčnú rúru naplno neznamená zoznámiť sa s . Pripravte si chutné zdravšie jedlá rýchlejšie a úspornejšie až o elektrickej energie, ako pri bežných kuchynských rúrach.


Pripravujte vaše obľúbené jedlá zdravšie, rýchlejšie a úspornejšie s multifunkčnou teplovzdušnou rúrou Turbo Gril len za 5€ po. V prípade vloženia dvoch plechov naraz bude horný upečený viac zhora a . Rúra na pečenie, kapacita 1L, multifunkčný režim varenia, nastaviteľný termostat.

BCS599S22X Vstavaná kompaktná parná rúra 1. Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Samozrejmosťou je bezpečnostný detský zámok. Predám kvalitnú multifunkčnú teplovzdušnú vstavanú rúru zn. Rúra je v nerezovom prevedení s koncovkou na 220V. Cesto vďaka nej v rúre krásne dokysne a získa nadýchanú konzistenciu a chrumkavú kôrku. Stačí pridať paru stlačením jediného tlačidla a váš domáci chlieb . Bežná cena: Akciová cena: Dostupnosť: Na sklade.


Možnosť doplnkov pre vstavané rúry OBA. Rúra s RUSTIK dizajnom vstavaná, teplovzdušná s kruhovým výhrevným telesom , energetická trieda A, multifunkčná , objem 53l, chladenie dverí, farba jazm. Výrobca prehlasuje, že táto rúra je vyrobená s použitím. Grilujte a pečte v jednej multifunkčnej rúre.


Alebo zájdite ešte ďalej a zaobstarajte si parnú rúru , ktorá dodá vašim pokrmom chrumkavú kôrku a vláčnu striedku. Funkcie a programy rúry Horúci vzduch - vďaka ventilátoru, zaručuje optimálnu cirkuláciu horúceho vzduchu po celej rúre Horný a spodný ohrev - klasické . Crisp, pečenie horúcim vzduchom, varenie parou v parnej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky