pondelok 1. septembra 2014

Zapojenie umyvacky riadu na vodu

Chcem si kúpiť umývačku riadu , lenže manžel teraz nie je doma a nemá mi. Privod vody aj odpad z umr mozes natiahnut popod . Zásuvka pre umývačku riadu by mala byť . Tento návod na obsluhu uchovávajte v blízkosti umývačky riadu. Voda z umývačky riadu nie je pitná, dbajte preto, aby sa deti k umývačke.


Vyriešit vsak musis aj pripojenie cistej vody , asi nejaky instalater?

Montaz umyvacky riadu : zapojenie na vodu a primontovanie kuchynskych dvierok. Pre zapojenie umývačky bolo potrebné upravit prívod vody a pripojenie odpadu. Povolená teplota vody : až do 25°C.


Pridávanie špeciálnej soli. Zapojenie do elektrickej siete. Pred prvým použitím umývačky : 10.


Dobrý deň, ak napojím umývačku priamo na teplú vodu (cca 43stupňovC) dá sa predpokladať skrátenie doby programu o dobu, kedy by . Hadice, spojky a ventily na pripojenie pračky a umývačky (37).

Prívodná hadica a vypúšťacia hadica vody musia byť nasme- rované doprava. Používajte len špecifickú soľ pre umývačky riadu. Plne vstavaná umývačka riadu. Maximálny povolený tlak vody je Mpa.


Elektrické zapojenia a vodoinštalácia:. Skôr než začnete s pripojovaním práčky k prívodu a odtoku vody a napájacej. Samotné pripojenie prívodu vody sa riadi výbavou konkrétneho . Pokiaľ je umývačka riadu v prevádzke, môže dochádzať k zahriatiu. Vykonávam odborné zapojenie umývačky riadu na prívod vody a odpad. Vypnite prívod vody , vyprázdnite koše.


Pridanie riadu do umývačky riadu. Ak spotrebič vypnete v priebehu umývania. Sušičky Stylery Umývačky riadu Mikrovlnné rúry Vysávače Vstavané spotrebiče Objavte LG Styler Dvojitá práčka Priehľadné dvierka . Rovnaké vybavenie a hodnoty spotreby ako.


Vstavané umývačky riadu IKEA sú plne integrované, takže môžete zvoliť rovnakú farbu dvierok, akú má vaša kuchynská linka. V porovnaní s ručným umývaním riadu navyše výrazne šetria vodu a. Nesprávne zapojenie umývačky riadu – pamätajte, že odpadová hadica .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky