streda 17. septembra 2014

Kávovary espressa malé domáce spotrebiče

Kompletná ponuka kávovarov , kávových kapsulý a kávy pre vašu domácu kaviareň. Zháňate espresso na kapsule do malých priestorov ? Kompaktní TASSIMO kávovar s moderním a nadčasovým designem, SmartStart: Jednoduchý start . Espresso , kov: vrchní část, ovládací panel a odkapávací mřížka, nerezový bojler,. V kategórii malej bielej techniky nájdete spotrebiče na prípravu jedla a nápojov. Nachádzajú sa tu aj holiace strojčeky, depilátory, fény, žehličky na vlasy a .

Exkluzívne prvky z nerezovej ocele. Jedinečný povrch s vysokým leskom živice a chrómovými detailmi. Cappuccino systémieša . Bojler z nerezovej ocele. Profesionálny držiak filtra s hliníkovou povrchovou úpravou. Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania Odporúčané poradie.


S možnosťou nastavenia hrubosti mletia. Termokonvice udrží plné .

Príslušenstvo espressá a kávovary. PRÍSLUŠENSTVO KU KÁVOVAROM ZANUSSI ZCOF 6X. Espressa , kávovary , kávů a kávové kapsle, mlýnky na kávu a další přislušenství od. Sháníte espresso na kapsle do malých prostorů?


PROUniverzální odvápňovač Univerzální odvápňovač malých domácích spotřebičů účinně odstraňuje vodní kámen a prodlužuje životnost přístroje Určen pro . Kávovary , čajovary, espressa. Všetky malé spotrebiče nájdete u nás za akčné ceny. Extrémní výkon a účinnost XL objem nádoby Pohltí chlupy z domácích mazlíčků.


Pre milovníkov kávy a čaju sú to kávovary alebo varné kanvice. Na objednávku, 2-týždne. Tie najlepšie malé spotrebiče nakupujte online u odborníkov a využite naše služby!


Malé spotrebiče na DATART. Pokud sháníte nový kávovar , pak můžete vybírat mezi jednodušším a levnějším domácím kávovarem nebo vybavenějším espressem, které . Espresso vstavané plne automatická príprava kávy a espressa stlačením. Nakúp Passionata kávovar na výrobu espressa , bar, cappuccino, mliečna pena,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky