pondelok 8. septembra 2014

Plastové poháriky na dezerty

Veko na plastový pohárik Victoria 210ml Rozmer: x 1cm. Priehľadný plastový pohárik s vrchnákom na elegantné dezerty. Plastové lyžičky na dezerty - hranaté 10ks. Duni víčko k misce na dezerty Square ml, 1ks. Kelímok na dezert CONICO EXTRA - okrúhly transparentný 150ml.


Fingerfood miska na dezerty čirá ml, ks.

Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť . Ahojte žienky, mám problém zohnať štvorcové poháre plastové na panna cottu. Pohárky na dezerty - plastové.


Neviete, kde, alebo na akej stráne sa dajú objednať? Veľký výber fingerfood plastových misiek a nádobiek na všetky fingerfood pokrmy. V rôznych tvaroch a farbách.


Náročný a moderný dizajn Gold Plast.

Alcas - Coppa Lily kelímok na dezerty - zdobený - 5ks. Famózny nepečený dezert z čerstvého tvarohu a šťavnatých jahôd. Fitness dezert : Tvarohovo-smotanové poháre s ovocím. Popis: Priehľadné plastové poháriky s dekoratívnym horným okrajom, objem.


Vhodné na zmrzlinu, ovocné šaláty a dezerty typu pannacotta, tiramisu, krémy. Jednorázový plastový pohár na pivo v. Amuse-Bouche pohár, na dezerty , predjedlá,. Průhledný plastový hranatý pohárek na elegantní dezerty.


Naplněné pohárky lze zachlazovat či zamrazovat. Odolné při teplotách -až stupňů Celsia. V pohárikoch vám vieme pripraviť panna cottu, čokoládovú penu, špeciálne medovinové tiramisu, alebo lulus poháriky.


Dezerty sú v špeciálnych plastových. Vyberte si z ponuky najlepších. Ponúkame rôzne tvary, vzory a farby a tiež možnosť zakúpiť súpravy pohárov za výhodnú cenu.


Kryštálové poháre na šampanské, víno a iný alkohol. Tieto poháre sú vhodné na firemné aj iné reprezentatívne večierky. Papierové obrusy rôznych farieb a vzorov, banketové sukne a šerpy, obrúsky, servítky, prestierania, LED sviečky, oblečenie pre čašníkov a kuchárov.

Zobrazené všetky výsledky. U nás SKLADOM za € s DPH. Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy. Pevný plastový pohárik na ovocné dezerty , pudingy, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky