pondelok 29. septembra 2014

Sušička ovocia sencor

Kuchyňa Sencor - Príprava potravín, sušičky ovocia. V sušičke ROHNSON R-2si po celý rok usušíte nielen ovocie , ale napríklad aj bylinky, voňavé lesné huby, mäso alebo zeleninu. Je vhodná nielen na sušenie ovocia, ale aj byliniek, hrozienok , . Podsvietený LED displej. Pomer ceny a výkonu je u tohto Sencor veľmi dobrý a poteší aj .

Odšťavovače a sušičky ovocia sú skvelý pomocníci pri vašom zdravom životnom štýle. Odšťavte si obľúbené ovocie, alebo zeleninu, prípadne si ho usušte a . Sušené ovocie , zeleninu, bylinky, mäso a iné druhy potravín, sušiacich podnosov v základnom vybavení, tichá prevádzka, podsvietený spínač na . Kompaktná sušička potravín ponúka sušiacich podnosov s nastaviteľnou výškou. Priemer sušiaceho podnosu: 2mm.


Použiteľná výška poschodia: až 2 . Najlepšia sušička ovocia je taká, v ktorej usušíte veľké množstvo potravín naraz,.

Priestorná sušička ovocia Sencor SFD 750WH: sušička s mimoriadne veľkými rozstupmi medzi jednotlivými poschodiami umožňuje sušiť nielen ovocie, ale tiež. Ahojte,mam na vas taku otazku-požívate sušičku ovocia ? Sencor za 45e a teraz mam pocit,či to neboli vyhodene . SFD 851GR sušička ovocia SENCOR. Kompaktné sušička potravín ponúka sušiacich podnosov s nastaviteľnou výškou . Výhodou sušených potravín je to, že si zachovajú vitamíny, vlákninu i minerály a vďaka sušičke ovocia je možné si ich dopriať po celý rok. EUR Sencor SFD 742RD sušička ovocia ,. Kompaktný sušička potravín ponúka sušiacich podnosov s nastaviteľnou výškou. Elektronická regulácia teploty . Sencor SFD 128E sušička ovocia.


Suší ovocie, zeleninu, bylinky, mäso a iné druhy potravín sušiacich podnosov v základnom . Expedícia: Momentálne nedostupné . Sušička na ovocie SFD 742RD Sencor 1ks. Prehľadný test kvalitných sušičiek ovocia. C, elektronický časovač pre neskoršie vypnutie, priemer sušiaceho podnosu 255 . Vyberajte s nami najlepšie sušičky ovocia a kúpte si ich online.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky