streda 17. septembra 2014

Hrniec na zaváranie 30l

Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období. Môžete v ňom zavárať poháre v dvoch . Smaltovaný zavárací hrniec s roštom využijete na varenie veľkých objemov, zabíjačiek z domácej porážky, môžete v ňom zavárať pohára v dvoch vrstvách . Tieto hrnce sú vyrobené z kvalitného plechu, ktorý vydrží každú záťaž. Pozinkovanie im dáva odolnosť a .

Zobraziť všetky parametre Zobraziť iba . Na zaváracom hrnci možno sterilizovať pohárov naraz. Hrniec zavárací 30l pozinkovaný 1. Kovový pozinkovaný hrniec pre zaváranie a sterilizáciu potravin parou. Tradičný zavárací hrniec s objemom l vyrobený z pozinkovaného kovu.


Je určený na plynový sporák, elektrickú platničku a sklokeramickú dosku. Zavárací hrniec l : doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Tento zavárací hrniec s objemom l bude veľkým pomocníkom pri zaváraní. Pred objednaním tohto tovaru sa prosím. EUR Kilner nerezový hrniec na zaváranie , l. Aktuálny stav na skladoch: Banská Bystrica . Prezri si u nás zavaraci hrniec pozinkovany a porovnaj ceny v 10. Súčasťou hrnca je rošt, ktorý bráni priamemu kontaktu pohárov s plochou hrnca ,. Na sklade: Položka ks odoslanie štvrtok 30.


Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem. Plne automatický zavárací hrniec. Použiteľný tiež ako automat na varené víno.


Objem l, umožňuje zaváranie až zaváracích pohárov súčasne. Už stačí len jedenkrát kliknúť. Tovar obsahuje držiak teplomeru. Predaj vinárskych potrieb online.


Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu . A, hrniec s ušami, pokrievka s otvorom, držiak teplomera a pariaca vložka, vhodný na sterilizovanie, zaváranie , výška.

Držiak teplomera a parná vložka. Flaša na zaváranie L Typ viečka: .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky