štvrtok 18. septembra 2014

Predam stroj na tocenu zmrzlinu

Hotová směs se natočí do kornoutů nebo misek jako u točené zmrzliny. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stroj na zmrzlinu. Zmrzlinový stroj , stroj na zmrzlinu - VÝMĚNA! Predaj zmrzlinových strojov, predaj náhradných dielov. Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje.


Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství.

Na Slovenský trh dodávame kvalitné zmrzlinové stroje na prípravu točenej zmrzliny od známych talianskych výrobcov CARPIGIANI a UGOLINI. Pomůžeme vybrat stroj na míru pro velký i občasný provoz. Potravinárske stroje a zariadenia. Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů.


Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové . V pamäti Predaj a servis výrobníkov zmrzliny : VALMAR. ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Samostatný pasterizátor .

Nami ponúkané profesionálne zariadená pre výrobu zmrzliny a následné. Do Vášho prevádzky ponúkame profesionálne výrobníky na točenú zmrzlinu , ale aj na klasickú. Používaný iba sezóny, veľmi málo.


Predám pákový stroj na točenú zmrzlinu. V prípade záujmu dám aj HACCP, reklamné tabule. Technológie na výrobu zmrzliny , zariadenie prevádzok, príslušenstvo. Vyrábajú sa v niekoľkých prevedeniach, sú rozdelené na stroje určené na pulty predajní, . Vysokovýkonné, ale aj malé barové stroje na zmrzlinu. V ponuke stroje na klasickú zmrzlinu alebo točenú zmrzlinu za bezkonkurenčné ceny.


Vyberajte si Výrobník zmrzliny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových. Koupil jsem stroj na točenou zmrzlinu německé výroby(starý) a rád bych se. Prodám nebo pronájmu mobilní unimo buňku. S výberom vhodného stroja na točenú zmrzlinu Vám poradíme. Značky FRIGOMAT KISS 3P POWER MIXER.


Nerezová ocel, na kolečkách pro snadnější manipulaci. Stroj na točenú zmrzlinu. Snadno ovladatelný, digitální nastavení tuhosti.


Pasterizačný stroj BRAVO Pastmatic je technológia, ktorá poskytuje pasterizáciu a chladenie v jednom stroji, ktorý zaberá málo miesta.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky