utorok 16. septembra 2014

Dierovač na plech

Vhodný na oceľové plechy , plechy z nehrdzavejúcej ocele, farebné a ľahké kovy, plasty. Ideálny pre výrobcov rozvádzačov, elektrikárov . V kategórií nájdete dierovače do plechu pre rýchly výsek otvoru do plechu. Lisovacia skrutka s guľôčkovým ložiskom v puzdre z plastu. Vysoko výkonný dierovací systém prebíjania nerezových alebo oceľových plechov, .

Dierovač plechový 1 7mm . Prestrihovací stroj na plech mm požičať pre Váš projekt! Tento dierovač otvorov pod batérie je vhodný na jednoduché vyrážanie otvorov so správnym . Použitie Vytváranie otvorov v trapézovom plechu. Výborne sa hodí na rýchlu montáž trapézových vešiakov WT. Séria SP, ľahký hydraulický dierovač.


Jednočinný hydraulický dierovač s vratnou pružinou.

PLUS - pre nerezové a oceľové plechy , umiestnenie čepelí je rovnake ako pri TRISTAR ale matrica a razník sú vyrobené z vysoko legovanej . ULTRA dierovač pilový na plech SC 25. Cena u nás: € (22Sk). Vhodné pre tvorbu otvorov v plechu.


Vhodný pre oceľové a nerezové plechy , farebné kovy, ľahké kovy a plasty do hrúbky materiálu mm, ideálne pre. Pre čisté a rýchle dierovanie plechu bez otrepov a deformácii. Ideálne použitie na plechy V2A s hrúbkou max. Dovoľte, aby sme Vás upozornili, že ak máte záujem kúpiť tovar na našej predajni za internetové ceny, je potrebné zrealizovať objednávku cez internet. Pevný a odolný bimetalový kruhový dierovač od IRWIN vďaka presnému nastaveniu zubov rýchlejšie reže a preniká materiálom ako napr.


Návod na použitie a bezpečnostné predpisy. Armatúrový dierovač slúži na vyrezávanie dier v kovových drezoch . Doprava kuriérom do hodín. Pri objednávke nad 50€ doprava zadarmo.


Račňové dierovacie kliešte na plech KNZ. Dierkovač kože, sada 15ks, 2-22mm. Profesionálny dierovač , falcovač plechu , otvory do 5mm, oceľ.

Bimetalový pílový dierovač Advanced Edge. Oceľové plechy , trúbky, L profily, drevo, kompozitné materiály, plasty, potrubia, elektrické skrine. Glosbe, on-line slovník,.


Sada vyrezávacích hlavíc do plechu , - dielna.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky