piatok 5. septembra 2014

Kupelnova polica

Kúpeľňová polica s madlom na uteráky značky Bathhome. Multi Nastaviteľná polica so poschodiami POLPOS4PATRA 4. Jika Kúpelňové doplnky 3. Poliča so zábradlím chróm. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Na Biane vám k tomu poslúžia kúpeľňové police a poličky.

Drôtená polica na stenu CHROM LINE chróm. Obsahuje priehradku a je určená na zavesenie na stenu. Praktická, pekná police v nadčasovom modernom dizajne. Svojou konštrukciou zaberie len minimum miesta a . Luxusné lesklé kovové vyhotovenie sa hodí . Pri zostavovaní tejto kúpeľňovej police využijeme skryté skrutkové spoje.


Aby rovné dosky nepôsobili fádne, zadnú stenu vyrobíme z odrezkov . Závesná polica na stenu do kúpeľne, obsahuje jednu kovú policu s dierovaním a dve praktické tyče na uteráky.

Prevedenie kov s povrchovou úpravou chróm . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Kupeľňový nábytok online od Merkury Market. Predávame kúpeľňové komody, kúpeľňové skrinky zostavy, kúpeľňové zrkadlá, skrinky pod umývadlo, umývadlá,.


Aj v menšej kúpeľni Vám táto polička zužitkuje priestor. Je vyrobená z pochrómovaného kovu. Vhodná do každej kúpeľne.


Mrknite na najrôznejšie typy kúpeľňových regálov, stoličiek, políc a poličiek. S týmito vychytanými odkladacími plochami udržíte poriadok v malej i veľkej kúpeľni! Sklenená kúpeľňová polica značky BathHome.


Keď praktická a úsporná kúpeľňa, tak jedine s Wenko! KÚPEĽŇOVÝ KÚPEĽŇA KÚPEĽŇA POD TELESKOPICKOU SPÁŽKOU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky