utorok 23. septembra 2014

Nástenné vešiaky

Nástenný vešiak z teakového dreva HSM collection Roeb. XL Farebný nástenný vešiak s háčikmi ks. Nemý sluha WU-wenge Halmar. So 4-mi háčikmi a skrytým magnetickým držiakom na kľúče . Biely nástenný vešiak na kabáty s antracitovosivými detailmi Germania Alameda 1. Tmavosivý nástenný vešiak so háčikmi a poličkou MEME Design Balloon .

Nástenné vešiaky do predsiene za najlepšie ceny v rôznych prevedeniach. Háčiky, vešiaky a stojany na šaty sú skvelí pomocníci na uloženie a usporiadanie oblečenia,. KALKGRUND nástenná polica s koľaj. Výrobky na aranžovanie stien a usporiadanie priestoru: police, konzoly, regálové systémy, háky, nástenné vešiaky.


Vy a Vaša návšteva si pohodlne môžete zavesiť svoje kabáty na originálny vešiak z našej ponuky. U nás si vyberiete nábytok výhodne! Vešiakové panely a nástenné vešiaky na pradaj za super cenu kúpite online v eshope Mobelix.


Ponúkame moderný nábytok vysokej kvality za nízke ceny.

Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad. Na vešiaky z predajní a eshopu kika sa vaše bundy a kabáty budú tešiť. Výsledok hľadania: Produkt. Na nástenné vešiaky môžete uložiť odevy, prípadne tašky dieťaťa.


Vďaka veselým farebným vzorom ich bude dieťa používať s radosťou, na dôvažok sa rýchlo . Predsieňový nástenný vešiak s výklopnými hákmi pre uloženie kabátov alebo tašiek nájde svoje miesto aj v menšej predsieni. Vyrobený v lesklo bielej farbe. Luxusný nástenný vešiak D-W079H zaujme svojim elegantným spracovaním. Potom je tento vešiak tou správnou voľbou.


Nemusí pršať, stačí, keď kvapká. Kvalitné a elegantné vešiaky v rozličných vyhotoveniach. Vhodné do každej kancelárie. Ušetrite a získajte výhody najlepšieho darčekového systému na trhu. POPIS PRODUKTU: Farba: biela.


Materiál: AEBS, PET, polymér. Udržujte chaotické izby .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky