piatok 26. septembra 2014

Termoska s cumlíkom

Temoska JANÉ je vyrobená z nerezovej ocele, je to výborná pomôcka pre mamičky hlavne v chladnejších . Kvalitná značková termoska z nerezovej ocele so širokým hrdlom. Vonkajší termoobal zvýši tepelnú účinnosť termosky. Záklopka, ktorá se uzavrie pri zatrepaní.


Teplé mlieko, čaj a kaše aj mimo domova.

Budete cestovať alebo len hľadáte spôsob, ako počas noci udržať materské mlieko vo fľaši . Obsahuje silikónový cumlík. Praktická termoska s cumlom a uzatvárateľným obalom, vyrobené z kvalitného nerezu. Termoska s cumlíkom JANE.


Je výbornou pomôckou pre mamičky hlavne v chladnejších . Vedľa termosky bola uložená plastová fľaša so silikónovým cumlíkom. Fľaše a termosky , Bábätko, Fľaša sklo širokohrdlová latex 1ml, Anatomická. Fľaše s cumlíkom sú skutočne až posledná variantom podávanie materského .

Obľúbené termosky PACIFIC BABY prichádzajú v novom prevedení HOT TOT ! Dojčenský cumlík Avent 0-mesiacov - 2ks modrý Modrá. KOMFORT: viečko pevne drží na krúžku a priľne k cumlíku – obsahfľaštičky nevyteká. Prezri si u nás termoska s cumlikom jane a porovnaj ceny v 10.


Nerezová fľaša pre deti s cumlíkom 2ml Baby. Je vhodná na uchovanie a prepravu teplých aj chladných nápojov pre deti, a to . Suavinex termoska na jedlo Suavinex termoska na jedlo. Je to výborná pomôcka pre mamičky hlavne v chladnejších mesiacoch.


SM - výrobky s BPA - dokonale . Pre viac informácii o fľašiach Pura sa dočítate v našom blogu. Stačí kliknúť na tento text. Prvá fľaša na trhu vyrobená bez plastových častí. Skip Hop termoska sovička.


Vytlačiť stránku produktu. Bábätku môžete vybrať cumlík , retiazku na cumlík , hračku nad postieľku a . Se širokým hrdlem a záklopkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky