pondelok 29. septembra 2014

Popolnica 240l

Popolnica ESE 2l Čierna. Smetná nádoba - popolnica SULO 2l - čierna. Odpadová nádoba plastová SULO, s kolieskami pre jednoduchú manipuláciu, objem nádoby 2lit.


Veľmi kvalitná plastová popolnice GGA- 2na zmiešaný odpa pojazdná. Nádoba na odpad je vyrobená z vysoko .

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Mám na predaj odpadové nádoby popolnice nové nepoužité. Farba sa môže mierne lísiť od obrázka. Obľúbené značky: Záhradkárske . KUKA - nádoba na odpad 2l , plastová modrá. K našim smetným nádobám si môžete prikúpiť predĺženú záruku na rokov.


Súčasťou nádoby sú aj kolieska pre ľahšiu manipuláciu.

Velmi kvalitní plastová popelnice Gardenax GA-2na smíšený odpa pojízdná. Plastová kuka nádoba vyrobená z odolného plastu. Na želanie zákazníka možno dodávať s úpravou na . Kvalitní plastová popelnice na komunální odpad v modré barvě s objemem 2litrů boduje díky snadné manipulaci, za kterou vděčí kolečkům a nízké hmotnosti.


TOOLS popolnica čierna (tmavošedá) plastová 1l. Kolieska a nízka hmotnosť zaisťujú jej jednoduché a . Mobilné plastové nádoby - kontajnery s kolieskami pre jednoduchú manipuláciu, jednoduchá údržba a čistenie. Gpopolnica GA-12 tmavo šedá. Kvalitná plastová popolnice na komunálny odpad v modrej farbe s objemom 2litrov boduje vďaka jednoduchej manipulácii, za ktorú vďačí kolieskam a nízkej . Popis: Popis produktu : n nádoba na odpad popolnica plastová 2l.


Predávame pozinkované plechové popolnice aj plastové popolnice na komunálny odpad. Smetné nádoby s objemom 2l sú stredne veľkými smetiakmi určenými pre všetky druhy odpadu. Môžu byť buď v klasickom čiernom. Kvalitné plastové popolnice na komunálny odpad v žltej farbe s objemom 2litrov boduje vďaka jednoduchej manipulácii, za ktorú vďačí kolieskam a. Príspevková organizácia TES Čierne ponúka na predaj popolnice 1l plechová € 1l plastová € 2l plastová € Kontakt.


Skupina, JAROMÍR MACHÁČEK.

Obrázok je len pre ilustráciu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky