pondelok 15. septembra 2014

Montáž digestora

Preto je dobré si nad platňu nainštalovať digestor, ktorý všetky vzniknuté výpary odvedie do vetracej šachty, prípadne ich vyfiltruje. Ako na montáž digestora v . Poďme si teda v krátkosti povedať základné informácie o montáži digestora. V prvom rade je potrebné skontrolovať či je digestor v úplnom poriadku a až potom.


Sami uvidíte, že na montáží digestoře není nic složitého.

Jsou totiž pouze dvou typů. Jeden z nich představují ty s vnitřním okruhem a filtrem s aktivním uhlíkem, . Nikdy nepoužívajte digestor bez tukového filtra z nerezovej ocele. Bezpečnostné pokyny pre montáž.


Montáž digestoře bez odtahu není nijak složitá, podvěsíme ji pod horní skřínku nebo do volného prostoru nad sporák do takové výšky, abychom pohodlně viděli. CS - Návod na montáž a používání. Výrobce odmítá převzít jakoukoliv odpovědnost za případné závady, škody nebo vznícení digestoře , které byly způsobeny.


Najčastejšie otázky pre digestory na Digestor.

Chybne zvoleným priemerom odťahového potrubia , zlou montážou alebo veľkým počtom prekážok v potrubí . POZOR: Odsávač musí byť nainštalovaný kvalifikovaným technikom. Výrobca a distribútor nenesie zodpovednosť za inštaláciu prevedenú nekvalifikovou . Pro správnou funkci digestoře je důležitá i kvalitní montáž , zvolit správnou výšku digestoře nad varnou deskou. V priestrannejších kuchyniach s komínom je lepšie zvoliť komínový digestor ,. Na hlučnosť digestora môže mať vplyv i samotná inštalácia a montáž , kde sa . Asi zavisi co vsetko treba spravit a kto je ako zrucny.


Faber,elica, odsávače pár, digestory, digestor , odsávač pár. Montáž priestorového odsávača do sádrokartónového podhľadu. Aby digestory plnili svoju funkciu a zabezpečovali príjemnú a hygienickú klímu v kuchyni, je potrebné dodržať niekoľko zásad pri ich montáži a . Pred prvým použitím digestora.


INŠTALÁCIA - POKYNY NA MONTÁŽ. Před začátkem montáže prosíme o důkladné seznámení se s obsahem tohoto návodu. Díky tomu předejdete chybnému zainstalování a obsluze digestoře.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky