piatok 5. septembra 2014

Krabice na zákusky

Krabice na ZÁKUSKY A TORTY. Zákusky a torty 270x190x95mm (T11) Hnedá. Hnedá krabica na zákusky s vrchnákom, tzv. Vyrobená z tvrdej lepenky. Kvalitné obaly s potravinárskym atestom.

Cukrárske obaly za výhodné ceny. Biele zákuskové krabice 2x 1x 75. Lacné riešenie pre svadobné koláče, torty, výslužky. Papierové krabice na zákusky a torty.


Cenově výhodná odnosná krabička na zákusky s uchem. Ponúkame rôzne veľkosti krabíc na zákusky , torty, koláče. Naše kompletní nabídka krabiček na svatební výslužky zahrnuje praktické, cenově výhodné krabice na zákusky s uchem, potištěné krabičky na zákusky a . Extra pevná krabica na zákusky , 1x 1x mm, kvetinový motív .

Jednodílná krabička s okénkem ve tvaru srdce a vyrobená ze skládačkové lepenky s potravinářským atestem, na zákusky. Nabízíme dortové krabice , krabičky na cukroví , krabice na velké dorty a koláče. Vše skladem, k dodání do hodin! Všechny tři vrstvy lepenky jsou bílé.


Hledáte krabice na zakusky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ekologický produkt nebo výrobek. Kartónové krabice na dorty a krabice s uchem na zákusky. Pevná krabica na zákusky rozmer 27x18xcm.


Malá krabička s potiskem puntíků, srdíček a malých cupcakes a nápisem Thank you je vhodná na svatební výslužky, cukroví, koláčky a jiné sladkosti. Dortová krabice z bílého kartonu ( určený pro styk s potravinami ) se používají zejména na balení a odnos na dorty , zákusky , rolády ,cukrovinky , chlebíčky ,. U niektorých typov je tiež možná vlastná potlač krabíc. Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut.


Klasické spotrebiteľské obaly pre cukrárske výrobky a výslužky. Prezri si u nás krabica na zakusky a porovnaj ceny v 10. Tortová krabica 32x32cm 50ks.


Nabízíme Vás tradiční i netradiční krabice na zákusky , kterými můžete ohromit nejednoho zákazníka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky