štvrtok 25. septembra 2014

Jedlo na svadbu

Aké jedlo je pre svadobnú hostinu charakteristické a ako zmeniť tradičné svadobné menu tak, aby ste hostí prekvapili? Jedlo : Grilovaný 6-mesačný kozí syr s hruškovo-brusnicovou omáčkou, pražené ľanové rezance na kokosovom oleji. Ak po 20-tej hodine prichádzajú na svadbu priatelia mladomanželov, treba počítať s väčším množstvom chodov a jedla v bufetoch.


Svadobná večera a hlavné jedlo na svadbe. Dobroty na svadobnom stole. K svadbe neodmysliteľne patrí aj množstvo jedla a nápojov, tak ako ku každej veľkej oslave.

Keďže svadba trvá niekoľko hodín a často končí až . Ceny sú za uvedenú kombináciu jedál na osobu a môžu sa zmeniť podľa druhu vybratého jedla. Verte, že svadobná výzdoba môže byť akokoľvek pekná, no aj tak si ľudia budú viac pamätať to, či ste mali na svadbe dobré jedlo. Najčastejšou dilemou nevesty býva, koľko chodov na svadbe by sa malo servírovať. Každý sa totiž obáva, aby bolo jedla dostatok.


Nemali by v ňom byť také tie „bežné“ jedlá. U nás je to totiž tak, že na svadbe musia byť kuracie rezne a ľudia sa nechcú dať presvedčiť, že by . Jedlo patrí medzi najdôležitejšie súčasti svadobnej hostiny.

Apartmán pre mladomanželov počas svadobnej noci s poukazom pre dve osoby. Vyskúšajte naše tipy, vy i hostia budete určite spokojní. Skúste si predstaviť nezabudnuteľnú svadbu , po ktorej vám zostanú nádherné. Postaráme sa o vás naozaj kráľovsky – od lahodného jedla , cez chutné vínko a . Určite ste na každej svadbe , česť výnimkám, mali možnosť vidieť a ochutnať klasické svadobné menu, ktoré sa skladalo z predjedla, polievky a hlavného jedla.


Uvedomujeme si, že každá svadobná hostina je jedinečná a preto sa snažíme zohľadniť všetky vaše predstavy, či špeciálne požiadavky. My sme sa rozhodli naceniť priemernú svadbu , ktorá bude pre najbežnejší počet hostí a to je cca 70. Pri tomto článku sme si zavolali na pomoc odborníkov zo . Výnimočná udalosť, raz za život! Užite si ju naplno a bez zbytočných stresov!


Hlavné jedlo – 1g Prírodný bravčový „Gordon Bleu“, 2g opekané. Mne sa zdá plnený rezen alebo tri druhy masa sice dobre jedlo , ale co mi hovorili v restauracii, tak skoro kazda svadba ma hlavne menu jedno . Polievka je na svadbe veľmi dôležitá. Ako hlavné jedlo by som napríklad odporučil kačacie prsia.


Klasika, ktorú každý pozná, . Všetkú výzdobu na svadby , oslavy a akcie zabezpečuje a robí personál Hotela Centrál! ri Lukáš Frlajs a Barbora Vincúrová mali svadbu : Takéto netradičné jedlo podávali hosťom!

Ich svadobný deň si pozrite vo videu. Máločo ľudia vedia tak oceniť, ako chutné a šikovne pripravené jedlo. Profesionálny a zároveň ľudský prístup, skvelé jedlo , detaily premakané.


Veľká pomoc pre novomanželov vo všetkom. Náš deň bol skvelý aj vďaka personálu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky