piatok 12. septembra 2014

Hrnce s nepriľnavým povrchom

Hrnce s nepriľnavým povrchom. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Ponúkame široké množstvo produktov v tejto kategórii.


Sada troch hrncov s pokrievkami značky Banquet zo série Titus. Krémovo-hnedý riad dá vašej kuchyni úžasný elegantný nádych.

Porovnanie cien hrncov s nepriľnavým povrchom. Kúpte si hrniec s nepriľnavým povrchom najlacnejšie vďaka Ceny. Nepriľnavý povrch nám znateľne uľahčuje prácu pri varení a zamedzuje nepríjemnému . Hliníkový liaty hrniec so sklenenou pokrievkou má špeciálny nepriľnavý povrch s kamenným vzhľadom.


Vaše obľúbené pokrmy si vďaka tomuto hrnci pripravíte . Pre všetky typy sporákov. Odlievaný masívny riad s veľmi kvalitným nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT .

Veľmi kvalitný materiál povrch odolný proti poškriabaniu telo z jedného kusu liateho hliníka sada kusov Riad TITUS je vyrobený z jedného kusu tlakovo liateho . Sada hrncov s nepriľnavým povrchom Titus - 3ks: Sada univerzálnych kastrólov s nepriľnavým keramickým povrchom, ktorá sa uplatní v každej kuchyni. Balenie obsahuje sklenenú pokrievku a cedidlo na . TIME FOR YOU - miesto kde šetríte čas a peniaze. Pomocníci na upratovanie, kuchynský . Výborné jsou také hrnce , pekáče či kastroly od ryze české značky Cezarrino ČR, jejichž nepřilnavý povrch je navíc vyztužen keramikou s přísadou titanu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, . Zbytky nečistot setřete z povrchu hrnce jednoduše a především rychle bez zbytečné námahy. Aby sme ho mohli pripraviť, potrebujeme okrem kvalitných surovín aj kvalitný riad.


Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Kastrol vysoce odolný kovaný hliník, 3vrstvý nepřilnavý mramorový povrch , vnější metalická barva, rozměry 20x9.


Hrniec s nepriľnavým povrchom a pokrievkou. Keramické hrnce BioCeramix s unikátnym patentovaným keramickým povrchom , ktorý spája výhody tradičného nepriľnavého a keramického povrchu. Sada hliníkových nádob s nepriľnavým povrchom.


Oba hrnce majú vyrazenú stupnicu na meranie obsahu tekutiny s indikáciou v litroch aj unciach.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky