pondelok 29. septembra 2014

Modré víno

Víno , ktoré pripomína Okenu malo byť veľkým hitom, vykľul sa z neho veľký podvod. Sťahujú ho z obchodov pre klamanie spotrebiteľa. Lákalo by vás ochutnat modré víno ? Možná už brzy budete mít možnost.


Jmenuje se Gik a možná vás překvapí, z čeho se vyrábí.

Už pred rokom modré víno zamiešalo karty medzi klasickými bielymi, červenými a ružovými a dnes sa znovu vracia v plnej paráde! Jasne žiarivé modré víno , ktoré farbou asi najviac pripomína gumi džús, . Tohle víno boří všechny tradice. Skupina mladých Španělů si nechává vyrábět modré víno jen proto, že chtějí vyzkoušet zájem lidí z Evropy. Zdá sa, že s modrými vínami sa roztrhlo vrece.


Pokým školení vinári považujú tento nápoj za dočasný tren sociálne siete mu už naplno . Hit tohto leta na mnohých grilovačkách a záhradných párty: zo Španielska prišlo na náš i český trh netradičné modré víno.

A tak vyrobila modré víno. To je podľa nich prírodné s malým prídavkom indiga. Na otázku, prečo práve zvolili majitelia jasne modrú, pre víno . Modré víno , vynájdené v Španielsku pred niekoľkými rokmi, dorazilo do Francúzska. Autor článku je pán Tibor Vittek, 1 sa stotožňujeme s jeho názorom na modré víno. Tvári sa to ako víno, komunikujú to ako víno, ale nie je . Le Bail tvrdí, že původně chtěl modré víno vyrábět ve Francii.


Jenže tamní vinaři ho odmítli − mnozí považují víno za součást kulturního dědictví . Chardonnay z přírodního barviva zažívá na jihu Francie velký úspěch. Na trh přichází modré víno značky Blumond. Jedná se o blankytný sekt s příchutí broskve. Italové jej ovšem berou jako urážku vinařského řemesla.


Please, those are centuries old. Try GIK, a wine with two organic pigments that make it uniquely blue. Aktuálne články a zaujímavosti na tému Modré víno.


Najnovšie správy z domova i zo sveta.

Politika, ekonomika, šport, kultúra, prominenti a viac na Topky. Je to “ víno ” pouze v uvozovkách, protože podle španělských a unijních předpisů může být víno pouze červené, bílé a růžové. Příchod kontroverzního tyrkysového nápoje do této .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky