pondelok 22. septembra 2014

Okruhle obrusy na stol

Krajkový obrus PVC ALTA 140x1cm. Obrusy ,Látkové obrusy ,PVC obrusy. Majú praktickú a užitočnú funkciu, pretože ochráni váš stôl pred znečistením a . Elastický poťah na okrúhly cateringový stôl ∅ 12 Farba Ružová. Pri prevedení s dostupnosťou na objednávku Vám ponúkame možnosť expresného . Nielen kuchynské obrusy , okrúhle obrusy , ale takisto obrusy na oválny stôl či moderné obrusy , ktoré dokážu dodať celému prestieraniu tematický nádych podľa .

Obrus ​​je pre stôl to isté čo sviatočné šaty. EUR Okrúhly obrus VERANA 1cm. EUR Štóla na stôl LETIZIA, 40x1cm. Prestretý stôl sa nezaobíde bez obrusu.


Ideálne by mal byť biely alebo by mal mať nejakú nenápadnú farbu, aby vynikol pokrm naaranžovaný na . V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby. Nadväzujú na široký sortiment obrusov a textilných prestieraní.


Vzorované obrusy vo vidieckom štýle.

Rozmanité rozmery, okrúhle obrusy. Okrúhle prestieranie v striebornej farbe InArt Winter. Vyberajte vkusné jednofarebné Gastronomica obrusy. Ponúkame aj teflónové a bavlnené obrusy v rôznom prevedení. Kvalita a štýl, to sú obrusy od . Kuchynské obrusy a malé obrúsky v rovnakej farbe.


Nakupujte online alebo v predajniach JYSK. Ozdobte svoj jedálenský stôl obrusmi a behúňmi s rôznymi motívmi a farbami. Vyberte si zo širokej ponuky textílií do jedálne na každú príležitosť. Okrúhly (oválny) obrus na stôl s rôznofarebnými pásikmi. Ak si s výberom toho pravého neviete rady,.


Obrus so zataveným okrajom balenie = 10ks. Obrus teflónový so zataveným okrajom na okrúhly stôl , priemer 160cm (10ks). Jedná sa o nepoškodený vystavený tovar, ktoré bude pravdepodobne nutné pred prvým použitím vyprať. Precízne spracovanie, akciové ceny. Bývanie › Bytový textil V pamäti Podobné Prestieranie slúži k praktickým účelom, aby ochránili Váš stôl alebo obrus pred nečistotami, ale v dnešnej.


Jahu Prestieranie Deco okrúhle tmavo hnedá, pr. Biely obrus v matnom vzhľade. Okraje obrusu spevnené, kvalitne zošité.

Predávame ho len v bielej farbe. Vianočný obrus (40xcm) VZOR 5. Na výber ti ponúkame jedinečné kusy na oválne, okrúhle aj hranaté stoly s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky