utorok 30. septembra 2014

Detske vesiaky do skrine

Vešiaky na nohavice, košele, šaty. EUR EUR Sada drevených detských vešiakov so zárezmi a nohavicovou tyčou . Na týchto ôsmich detských vešiakoch na šaty si džínsy, tričká a bundičky. Tieto detské vešiaky sú obzvlášť úzke a šetria miesto.


Pomoc pri nákupe: Nástenné vešiaky , vešiaky do skrine.

Tento praktický vešiak na kravaty vám v kravatách urobí poriadok a ušetrí miesto v skrini.

Je vyrobený z pevnej kovovej konštrukcie a mdf dosiek. Vyrobené z plastu, kovu alebo dreva. Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Organizér na vešiaky do skrine Triples closet space.


Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. Detské farebné ramienka farebné.

Stojanové vešiaky do predsiene aj čakárne pre vás máme za skvelé ceny. Do miestností ako je spálňa či detská izba sú vhodné stojany na šaty, ktoré sa .

Možnosť vybrať poličky a dať aj tyč na vešiaky (tyč je vybraná v skrini ). Odložte svoje oblečenie na kvalitný vešiak , ktorý ladí s ostatným nábytkom. Dobre umiestnený háčik dokáže divy. V predsieni ušetrí hodiny hľadania, v kúpeľni či kuchyni zaistí poriadok a využijete ho aj inde v domácnosti.


Výsuvný vešiak na nohavice - Katalóg. Skrine s posuvnými dverami . Pekná a užitočná dekorácia do každej detskej izby. Sada dvoch vešiakov , efektné aj ako dekorácia v miestnosti. Možnosť variovať - vytvorením iného motívu atď, podľa vašej predstavy. Veľký výber tovaru na eshope Perinbaba.


Výrobca: Black Red White. Ponúkame moderný nábytok vysokej kvality za nízke ceny. Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad. V tejto kategórii ponúkame skrine do detských izieb.


Na výber z mnohých farebných prevedení.

Klasické skrine , rohové skrine , skrine s posuvnými dverami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky