streda 17. septembra 2014

Teflonove obrusy eshop

Veľký výber vzorov a farieb a aj rozmerov. Teflonové obrusy vzorované - kruh. O Vašich cenách pre reštauračné a stravovacie zariadenia sa informujte . V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Ponúkame hotelový textil, reštauračný textil.


Damaskové obrusy, nešpinivé teflónové obrusy , potláčané obrusy.

Banketové sukne a návleky na stoličky na mieru. Goldea vianočný obrus teflónový biely s potlačou. Vďaka teflónovej úprave sa vyliata tekutina nevsiakne do obrusu a zostane len na. Nešpinivá úprava predlžuje životnosť obrusu a je zároveň nezávadná.


Vyberte si z našej širokej ponuky teflónových obrusov a ušetrite na nákladoch spojených . Obrusy na stôl Kolekcia ELEGANCE. Stôl je neoddeliteľnou súčasťou každej jednej domácnosti. Aby ste si jeho krásu uchovali na dlhšie obdobie, mal by sa stať jeho súčasťou aj moderný.


Výroba interiérového textilu pre komplexné zariadenie hotelov, penziónov, reštaurácií, banketových sál, jedální a bytov.

Spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným predajom obrusov a stolových podložiek. Reštaurácia - Reštauračný textil - obrusy - teflónové obrusy - Predaj. Diamant - slávnostný teflónový obrus - farba ecru . Vyšívané obrusy sú veľmi decentné,.


Při volbě velikosti ubrusu je zapotřebí o až 50cm objednat větší rozměr jako je délka a šířka . Výroba obrusov , hotelového a reštauračné textilu. Kvalitné bytové doplnky dekorácie do interiéru. Dizajnové dekorácie ktoré dodajú Vášmu interiéru štýl. Internetový obchod značkových domácich potrieb a bytového textilu na homedesign.


Kvalitný materiál a bohatý výber vzorov a motívov. Vyrábame obrusy na mieru z vodeodolných materiálov. Výhodou teflónových obrusov je ich vodeodolná vrstva, ktorá zaručí, že ak na. Látky pre každú príležitosť!


A obrus je zasa čistý ako predtým. Luxusný a vysokokvalitný teflónový obrus v rôznych veľkostiach. Výroba teflonových obrusov , veľkoobchod s bytovým textilom. Nové odtiene - španielske deky Belpla.


Naskladnili sme dnes španielske deky zo značky Belpla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky