piatok 4. apríla 2014

Multifunkčný nožík

Pozrite sa na extrémne kvalitné nože a multifunkčné náradie Leatherman, ktoré je vyrobené z najlepších materiálov. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Väčšina nožiarskych firiem má vo svoje ponuke veľkú škálu týchto . Skrýva v sebe celkom funkcií, okrem základného nožíka a ostatných vychytávok tu nájdete aj nožnice . Victorinox Classic SD je vreckový nôž vhodný pre ženy.

Kvalitné multifunkčné nože za super ceny. Pestrá ponuka, rýchle doručenie - to všetko a oveľa viac na TopArmyshop. V extrémnych podmienkach sa spoliehate na špičkovú kvalitu svojho outdoorového vybavenia.


Preto chcite len Vreckové nože a náradie osvedčených značiek . Nôž v kamuflážovanom prevedení. Príručný multifunkčný vreckový nožík s množstvom praktických . Hľadáte kvalitný a odolný nástroj, čo by obsahoval nôž , kliešte, kladivo, pilník, vývrtku, štiepačky a dokonca aj skrutkovač alebo iné .

Značkový vreckový multifunkčný nôž od švajčiarskej firmy Schwarzwolf. Značka Cattara prináša potešenie všetkým milovníkom prírody, voľnočasových aktivít a turistických dobrodružstiev. Ak k nim patríte aj vy, tento kúsok vás iste . Bude vám na pomoci, nech budete kdekoľvek! Tento vreckový nožík je pre malých skautov.


Skautský vreckový nožík pre skutočných malých skautov. Materiál, Ušľachtilá oceľ. Druh noža, Švajčiarsky vreckový nožík. Dĺžka zatvoreného noža mm.


Nerezový multifunkčný nôž s rôznymi časťami pre rôzne spôsoby použitia. Rukoväť v kombinácií kov - drevo. Kompaktné prevednie klieští, nožíkov, pilníka. Celkom rôznych kombinácií.


Dodávané v praktickom textilnom púzdre. Multifunkčný zatvárací nôž pre poľovníkov a lovcov, či pre pobyt v prírode. Nôž disponuje hlavnou čepeľou, vyvrhovákom a pílkou s otváračom na fľaše.

Predám starší zatvárací nožík STAINLESS STEEL s 11- timi funkciami z nerezovej ocele, striebornej farby o hmotnosti 1g spolu s . Rybársky filetovací nôž, 4. Survival“ nôž (na prežitie), 6. Zahraničný e-shop momentálne ponúka vo výraznej zľave multifunkčný nožík značky Zanmax.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky