pondelok 15. septembra 2014

Sencor svc 9031 bk

Ideální pro úklid plovoucích podlah, parket, linolea, dlažby atp. Včetně mopu, filtrů, samonabíjecí stanice. Farba: čierna, Typ nádoby na prach: Bezvreckové. Typ batérie: Nickel-Metal Hydride (NiMH ), Doba . Můžete si vybrat další příslušenství. Kdo z nás miluje vysávání?


Asi se nikdo takový nenajde. Před zapnutím spotřebiče se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v. UV lampou pro likvidaci . Jak probíhá repase: Baterii odešlete poštou, spedicí, či přivezte na naše servisní středisko AVACOM s. Nemáte čas pravidelně vysávat a radši byste chvíle věnované úklidu využili k jiné činnosti? S robotickými vysavači můžete! Tyto nejmodernější vysavače . V testu robotických vysavačů se dozvíte, jak si tyto výrobky poradí s odstraňováním prachu a jak dobře se vyhýbají překážkám. Doporučujeme výměnu v rozmezí.


Má čtyři programy, takže stačí nastavit program a robotický . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to . Típus: Robot, Fogyasztás: 2Watt, termék és ár információ Robot kategóriában. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Odkurzacz automatyczny, o mocy silnika W, sile ssania W, z pojemnikiem na kurz o pojemności 0. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Shop with confidence on eBay!


Lampa UV do zabijania bakterii (odpowiednia dla alergików), Anty . Robotický vysávač Ideálny pre upratovanie kobercov, plávajúcich podláh, parkiet , linolea, dlažby atp. Sami isto viete, že robotické vysávače Sencor sú ideálne pre upratovanie rôznych povrchov v .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky