piatok 19. septembra 2014

Kulma zelmer

Kulmy a sušiče vlasov značky Zelmer. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Máte vybrané filtry: Zelmer.


S ochrannou rukavicí a studenou špičkou . Je totiž veľmi skladná a preto ju bez námahy zbalíte aj do menšej batožiny.

Vďaka kónickému dizajnu umožní natočiť si vlasy do . V Slovenskej republike je v oficiálnom zastúpenie od roku. Zelmer patří k nejstarším, avšak zároveň k nejrychleji rostoucím polským. Díky kónickému designu umožní natočit si vlasy do všech.


Regulace teploty: 1- 2° C. Konstrukce: Délka přívodního kabelu . Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie.

Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Lokówka ZELMER spełnia wymagania obowiązujących norm. Kulma ZELMER splňuje požadavky platných norem. Kulma je antibakteriální, chrání vaše vlasy a zabraňuje . Porovnanie cien produktov Fény a kulmy ZELMER.


Kúpte Fény a kulmy ZELMER najlacnejšie vďaka Superdeal! Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. S pomoci této kulmy snadno a rychle upravíte svůj účes pro každodenní . W - keramický povrch topných desek -regulace tepoloty 1- 2stupňů . Rozsiahle informácie o výrobkoch. Recenzie obchodov a produktov.


Poľská značka, ktorá patrí k najstarším, ale aj najrýchlejšie rastúcim. Kulma s keramickým povrchem, dlouhým přívodním kabelem, regulací teplot od 120°C do 200°C, opěrným stojánkem a pouzdrem na zip. Kulma na vlasy Zelmer v černém provedení.


View and Download Zelmer 33Z0user manual online. Z0Styling Iron pdf manual download.

Bezpečnostné pokyny Táto kulma s príslušenstvom je . Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. Zelmer patrí k najstarším, avšak zároveň k najrýchlejšie rastúcim poľským značkám. Spoľahlivosť, funkčnosť a moderný. Vytvořte trendy účes pomocí kulmy nebo kulmofénu.


Nejdůležitějším kritériem pro výběr kulmy je povrch kulmovací plochy, který rovnoměrně a šetrně přenese.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky