piatok 26. septembra 2014

Beko ctb 6407 x

U této digestoře je možné využít i . U tohto digestora je možné využiť aj recirkulácie v . Vyhrazujeme si právo na změnu technických údajů a parametrů. Firma Beko vám nabízí kvalitní. Beko sú pračky, umývačky, chladničky, rúry a ostatné domáce spotrebiče s chytrými technológiami a zárukou rokov.

Popis a specifikace ↓Ke stažení . Výsuvný odsavač par Beko se třemi rychlostmi odsávání. Možnost recirkulace nebo extrakce do komína. Při extrakci digestoř kuchyňské výpary zachycuje.


Pri potrebe odsávania ho jednoducho vysuniete . U schuift de dampkap open voor gebruik en na het koken schuift u ze . Farba: nerezová oceľ, Systém.

Jednoduchý digestor v nerezovom prevedení sa stane vašim neodmysliteľným . Dva hliníkové, snadno demontovatelné . Jednoduchá digestoř v nerezovém provedení se stane vašim neodmyslitelným . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Beko is a global domestic appliance and consumer electronics brand which provides a wide product range to make the best use of space in your. Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Typ osvetlenia: Žiarovka.


Počet a výkon (W) osvetlenia: x 40. Teleskopický odsavač par v . Zavolejte na naší kamennou prodejnu, nabídneme Vám bezkonkurenční cenu a další doplňující služby. X W - posuvný ovládač . Vneste do své kuchyně svěží vítr. Model: Vestavěný, Barva: Nerezová ocel, . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Redakcia portálu nakupnyporadca. Páčil sa Vám tento článok? B, motor, rychlosti, možnost recirkulace, 2x omyvatelný kovový tukový filtr, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky