pondelok 15. septembra 2014

Plastové dózy

Dózy ponúkame z niekoľkých druhov materiálov. BANQUET Box na cesnak plastový Acassa 97x94xmm. Môžete v nich skladovať rôzne potraviny, uložiť ovocie a zeleninu do mrazničky a alebo si v nich vziať obed . Plastové dózy by nemali chýbať v žiadnej kuchyni.


Praktická a spoľahlivá sada dóz pre skladovanie a prenášanie potravín je vyrobená z odolného skla a plastu s kvalitným silikónovým tesnením viečka.

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Doza plastova okruhla 37. Materiál dózy : sklo Použití: Skleněná dóza na potraviny s těsnícím víčkem z tvrzeného plastu. Je vyrobena z prvotřídního borosilikátového skla . Hlavní výhodou těchto potravinnových krabiček je možnost . SIMAX českej výroby, ideálna na . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Umožňují udržet si dokonalý .

Potřebujete kvalitní plastové dózy ? Máme jich pro vás spoustu skladem za skvělé ceny. Misky a dózy na potraviny pomáhajú ochrániť jedlo pred skazou a tiež uchovajú jeho prirodzenú arómu. Vyberajte plastové boxy a dózy rôznych veľkostí i tvarov . Vybírejte plastové boxy a dózy různých velikostí i tvarů pro. Ucelený sortiment plastových dóz na potraviny se vzduchotěsnými i vodotěsnými uzávěry pro uchování potravin v kuchyni a jejich bezpečné přenášení do . Bager Plastová dóza na potraviny 2. Pořiďte si kvalitní plastové dózy od českých i zahraničních výrobců za skvělé ceny. Praktické a cenově dostupné - plastové dózy na potraviny si najdou místo i ve vaší kuchyni.


Opatřeny kvalitním a bezpečným uzavíráním. Svými vlastnostmi vám pomůže. Nepřehlédněte ani dózy na potraviny s krásnými a účelnými integrovanými dekory nebo chladící boxy na oběd či na jogurt. EMSA nabízí širokou škálu nádob na . Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie DÓZY LOCK AND LOCK.


Praktická a spolehlivá sada dóz pro skladování a přenášení potravin je vyrobena z odolného skla a plastu s kvalitním silikonovým těsněním víčka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky