štvrtok 25. septembra 2014

Kúpeľňové skrinky s košom na prádlo

SAPHO LARGO x 1x 20cm skrinka kúpeľňová vysoká závesná. ELLA x 1x 30cm pravá skrinka kúpeľňová vysoká závesná s košom na prádlo. INTEDOOR FLORIDA nízka kúpeľňová skrinka s košom , horná úchytka FSN35K01C. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt kupelnova skrinka s kosom na pradlo biela.


Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste hľadať kupelnova skrinka s . Obľúbená skrinka do kúpeľne má biele lakované boky i dvierka (lesk).

Praktický a široký kôš na bielizeň vám poskytne dostatok priestoru. Kúpeľňová skrinka s vyberateľným košom na prádlo v bielom vyhotovení. Ak máte v kúpeľni nedostatok úložného priestoru, ale zároveň sa vám do nej nevlezie celá kúpeľňová zostava, je na čase sa poobzerať po kúpeľňové skrinke. Prezri si u nás skrinka s kosom na pradlo a porovnaj ceny v 10.


Veľmi praktická kúpeľňová skrinka , kedy spodná časť tvorí výklopný kôš na bielizeň. Ponuka francúzskeho výrobcu. Vášmu výberu nezodpovedá žiadny ďalší produkt. Dolná skrinka s košom na prádlo D30KOS z moderného nábytku do kúpeľne BALI.


Skrinka má dvojfarebné prevedenie.

Kúpeľňový nábytok, pri ktorom kladieme dôraz hlavne na kvalitu a dlhú životnosť vás určite nesklame. Vysoká kúpeľňová skrinka s košom K17. Moderný dizajn, výhodné ceny. Korpus skriniek má farbu orech, zásuvky a. Praktická kúpeľňová skrinka , Vyrieši úložný priestor v malej kúpeľni , Jednoducho udržiavateľný materiál, odolný proti vlhkosti , Vo vnútri za dvierkami je jedna . Možnosť objednať si skrinku s košom na prádlo.


Kupeľňový nábytok online od Merkury Market. Predávame kúpeľňové komody, kúpeľňové skrinky zostavy, kúpeľňové zrkadlá, skrinky pod umývadlo, umývadlá,. Závesná skrinka MY BATH vysoká s košom na bielizeň Závesná skrinka MY BATH . Efektívne úložné priestory do kúpeľne sa postarajú o všetko. Police, skrinky , lavice, schodíky, vozíky a skrine tvoria ideálne vybavenie do kúpeľne. Kategorie: Kúpelňové skrinky a poličky.


OBI online a vo Vašej OBI.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky