utorok 16. septembra 2014

Flase co2 na zvaranie

Tlaková fľaša je plnená plynom COna zváranie v ochrannej atmasféře. Ochranný sprej pre zváranie 400ml Rothenberger. CO- argon je od f,VARSTROJ slovinsko japonska firma, Zvaracka krasne hladko a cisto zvara,da sa snou zvarat aj . Fľaša CO- kg na zváranie CO2.


Viac nie je potrebné platiť prenájom.

Cena plnej flaše aj s naplnou je 85€. Mam na predaj aj nove budiky za . Nová tlaková nádoba s náplňou. Obsah náplne je plyn CO2. Redukcia z COtlakovej fľaše na Argónový závit.


POPIS PRODUKTU Úvodná sada systému GROHE Blue obsahujúca × 425g COkarbonizačná fľaša pre použitie so systémom GROHE Blue - jednoduchý . Príslušenstvo pre zváranie.

Malá fľaša COs náplňou CO2. Používa sa pri zváraní v ochrannej atmosfére CO(MAG). Vhodná pre domácich majstrov a malé. Predám nové kg COflaše.


Flaše sú určené na zváranie alebo na čapovanie. Jedná sa o úplne nové flaše odskúšané na (300BAR) s platnou tlakovou . Bežná cena tlakovej fľaše sa pohybuje okolo 2€ bez DPH. Inovácia pre bezpečnejšie zváranie a tepelné delenie. Zváranie v ochrannej atmosfére.


Stabilnejšia – nižšia ako klasické tlakové fľaše. Euromix M( COv argóne). Prezri si u nás flase na zvaranie coa porovnaj ceny v 10.


Tovar je dostupný výlučne na osobné prevzatie na predajni Zvarmont. Doprava kuriérom nieje možná. Základné typy fliaš a zväzkov Technické plyny uvedené na tejto stránke sú dodávané tiež v iných typoch fliaš a zväzkov.

Pre informácie o možnostiach a . Podrobnejšia špecifikácia. Flux), či sú určené na zváranie neželezných kovov. Súčasťou je fľaša na COs regulátorom prietoku plynu (čiže budíky).


Na láhev pro Argon si přestavěl populární hasící přístroj CO2. Veď platiť za prenájom fľaše , keď TIG použijem iba príležitostne, sa mi .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky