pondelok 29. septembra 2014

Ardo sporak

Ohrievacie teleso do sporáka. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Predám starší sporák Whirlpool s kermaickou doskou. POUŽITÍ A ÚDRŽBU SPORÁKŮ.


Sporák je starší, ale funkčný, okrem.

Tyto pokyny jsou platné pouze pro země určení, jejichž identifikační symboly jsou uvedeny na obalu. Energetická třída: A Celkový příkon (kW ): 2. Objem (l): Otočný gril: ANO Stolní: . Nabízíme topné těleso sporáku Ardo , náhradní topná tělesa do sporáků Ardo. Termostat do trouby, sporáku univerzální, Termostat sporák , trouba universální, Whirlpool, Těsnění dveří trouby Ardo , Těsnění dveří trouby Ardo HC00EF2INOX,.


Náhradný diel sporák , rúra. NÁHRADNÉ DIELY PRE SPORÁKY. Prosím nevie mi niekto poradiť ako vyčistiť priestor medzi sklami na rúre sporáka Ardo ?

Zadání Oprava nebo výměna spodního topného tělesa v troubě. Nabídka Dobrý den ,děkuji za poptávku. ARDO KTLE 66VEF X, sklokeram. Pridaj vlastné hodnotenie (0). Doba dodání (od obdržení platby).


Prodám za 4kč a za odvoz . Vonkajší priemer: 43mm Výška celková: 25mm. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Rozsiahle informácie o výrobkoch. Recenzie obchodov a produktov.


Kombinovaný sporák s manuálním programováním konce pečení. Trust - náhradné diely na práčku, sporák , bojler-Manžeta dverí práčky Ardo ,. Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Chyba môže byť v nedostatočnej údržbe, ale i ohrievacom telese!


Pro sporáky a trouby Ardo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky