streda 10. septembra 2014

Tlakový hrniec 9l

Do tlakového hrnca Banquet sa zmestí až deväť litrov tekutiny a možno ho uzavrieť pomocou pákového mechanizmu. Hrniec je vyrobený z nerezovej ocele a je . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Silné 3vrstvé akutermické dno, . Najlepší internetový obchod - ponúkame len tie najkvalitnejšie potreby do tvojej kuchyne.

Nerezový tlakový hrnec o objemu l. Víko obsahuje hlavní pracovní a pomocný ventil, což činí hrnec max. Sendvičové dno pro dokonalý rozvod tepla. Produkt už nie je v predaji.


Hledáte tlakový hrnec 9l ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tlakový hrniec Perfect Home 9L slúži na tepelnú úpravu pokrmov pod tlakom.

Všetko do domácnosti a pohodu na záhrade. Je vhodný pre elektrický, plynový, sklokeramický sporák. Tlakové hrnce do sto eur a ich charakteristika. Hrnec je vyroben z nerezové oceli a je opatřen . Parametre produktu: Výška (cm): 24. SOI: Tlakový 9-litrový hrniec Berlin Korona z Tesca môže by ť. Je ideálny pre rýchlu a súčasne šetrnú.


Tlakový hrnec s tlakovou poklicí rovného tvaru je opatřen silným 3vrstvým akutermickým dnem, které díky svým vlastnostem spoří výrazně . Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových . Popis a parametre produktu. Napriek mnohým „zaručene pravdivým“ kuchynským mýtom patrí varenie v tlakovom hrnci k najefektívnejším metódam pripravovania pokrmov. Spoločnosť TESCO upozorňuje zákazníkov, ktorí si spomínaný tlakový hrniec. Kategória: Nebezpečný výrobok - Národný trh SR. Slovenská obchodná inšpekcia zistila, že na trhu SR.


Určeno výhradně pro tlakové hrnce HASCEVHER, modelové řady Anemon a Profi. Akčná ponuka od Top výrobky.

Klasy 4Grubość 6mm. Pojemność nominalna: lt. Materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast, guma.


Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení pracovního ventilu, což činí hrnec max.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky