piatok 19. septembra 2014

Výrobník sódovej vody

Všetko na sklade, ihneď . Příslušenství: Bombičku COlze dokoupit pod názvem . Přístroj neobsahuje bombičku CO2. V našej ponuke výrobníkov sódy nájdete rôzne modelové verzie, od klasických základných, až po dizajnové modely a kolekcie. Vytvorte si doma sódovkový bar. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení .

Príslušenstvo k výrobníkom sódovej vody. Sódabar Soft stream - výrobník sódovej vody s dotykovým panelom. Ide o produkt z prémiovej kategórie ponúkajúcej prípravu vody v priezračnej fľaši zo . Nabízíme výrobníky sodové vody vhodné zejména do kantýn, jídelen, kuchyní a administrativních prostor. Sodobary ( = výrobníky sody či výrobníky perlivé vody).


Prístroj na výrobu perlivej vody , balenie obsahuje: prístroj, bombičku a tlaku odolnú. Kompletná sada na výrobu domácej perlivej vody najpredávanejšieho. Domácí výrobník sody snadné ovládání pracuje na mechanickém principu bombička COs kapacitou až . Výhody výrobníka sódy : - úspora času a priestoru (odpadá manipulácia s obalmi na balenú vodu), - voda je vždy čerstvá (nie je odstáta), upravená vhodne .

Ide o celonerezový dvojokruhový tlačítkový výrobník sódy , jeden okruh studená voda, druhý okruh sódová voda. Multifunkční a ekologický výrobník sody či limonády s chlazením a filtrací vody. Zariadenie je pripojené priamo na vodovodnú . Snadné použití, nízké ceny.


Prezri si u nás vyrobnik sody a porovnaj ceny v 10. Přestaňte kupovat přeslazené limonády a drahou balenou vodu – pořiďte si sodobar! Vyrobíte si až litrů sodovky za hodinu, jsou tedy . Crystal, výrobník domácí perlivé vody , se kterým okamžitě propadnete kouzlu vody ve skutečném skle bez všudypřítomných plastových lahví. Dostupnosť: 4-týždňov, informujte sa Viac info.


SodaStream JET PASTEL VIOLET výrobník sódy. Pro zajištění pitného režimu ve firmách, restauracích. Náklady na výrobu litru sodové vody cca haléřů . Všichni známe sifony na vodu, které jsme dříve používali pro výrobu. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Kuchyňské přístroje - Výrobníky sody.


Moderný design vyzdvihuje tieto . Výrobník sódy je perfektným pomocníkom na prípravu sódovej vody. Sodobar je plne funkčný automat na sodu a jeho obsluha je jednoduchá. Sodobar nebo výrobník sody je praktickou součástí každé kanceláře, restaurace, dílny, školy i stravovacího provozu. Společnost CESK dodává široký sortiment .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky