utorok 16. septembra 2014

Farebné steny v obývačke

Ak chcete svojej obývačke dodať šmrnc, nemusíte siahať po drahom a dizajnovom nábytku. Stačí vybrať na steny tie správne farby. Vyhnite sa však použitiu výrazných odtieňov červenej a oranžovej ako dominantných či sekundárnych farieb.


Ostrá farba steny do obývačky vnáša do priestoru . Obývačka – najfrekventovanejšia miestnosť domova.

Je to miesto, kde sa obvykle stretne celá rodina po náročnom dni v práci či v škole. Preskočiť na Inšpirácie na farebné kombinácie - Hnedá a tyrkysová do obývačky. Kombinácia farieb do obývačky.


Svetlé alebo tmavé odtiene? V pamäti Podobné Útulne a stabilne pôsobí hnedá a oranžová farba. Pre exkluzívny vzhľad stien v obývačke odporúčame umývateľnú farbu ACTIN I PREMIUM, ktorú vám . Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Farebné farby na steny do obývačky na EFARBY.


Rovnako ako biela alebo čierna, aj sivá farba sa ľahko kombinuje s ostatnými.

Zvoľte tapetu na jednu zo stien , prípadne fialovú na doplnky. Velmi pekne vas prosim o radu : aku farbu steny dat do. Niečo decentne a zase nie je to len obyčajná farba. Ak máte malú obývačku , natrite steny a strop svetlou farbou a. Prekvapením v interiérových farebných trendoch je jemná svetlá ružová farba. Ak vašu obývačku zdobí biely nábytok, nemusíte sa báť farebných stien ani doplnkov.


V takomto prípade môžete zvoliť i sivú, modrú či fialovú. Vymaľujte si virtuálne obývačku , kuchyňu, spálňu pomocou simulátora farieb. Každá stena sa dá vymaľovať inou farbou.


Ihneď vidíte, ako farby . Presne takéto farby sú vhodné do obývačky. Kto ju však používa multifunkčne, môže si dať natrieť steny bielou farbou. Hoci už nehrozí objav nových farieb , návrhári, dizajnéri aj výrobcovia. Tieto tmavé odtiene sú ako stvorené na steny veľkorysých obývačiek.


Farba je významný výrazový prostriedok, ktorý dokáže ovplyvniť naše nálady a pocity. Ideálne je začať jemnými pastelovými farbami v obývačke a spálni. Na steny naopak volíme bledšiu farbu, ktorá opticky zväčší priestor.

Celkový vzhľad získate vďaka správne zvolenej farbe stien a podlahy. Neexistuje jednotný názor, ako si izbu vybaviť a už vôbec nie, aké farby použiť. Ak sa bojíte príliš výrazných farieb , ale nechcete svoju obývačku ponoriť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky