utorok 2. septembra 2014

Ryžovar sencor

Je vhodný na prípravu všetkých variácií tohto . Varenie v tomto ryžovare je veľmi jednoduché a rýchle, pripraviť v ňom môžete všetky druhy. Plně automatický rýžovar. Před zapnutím spotřebiče se, prosím, seznamte s návodem k jeho . Má plně automatický provoz a světelné kontrolky provozu.

L (pro přípravu až 450g rýže) vhodný pro přípravu všech druhů . Vaření v tomto rýžovaru je velice jednoduché a rychlé, připravit v něm můžete všechny druhy rýže. Ušľachtilá oceľ, vratane sklenené pokrievky, obsah: 8l. Po uvarení ryže sa vypne sám a ryžu udržiava teplú až hodín vďaka programu Keep Warm.


Malé spotrebiče, vysávače, kávovary Varenie a pečenie Parné a špeciálne hrnce Ryžovary Ryžovary Sencor. Pracuje na princípe varenia v pare. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší rýžovary dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat rýžovar plný užitečných. Vonkajší plášť z antikora. Plne automatická prevádzka. S tímto spotřebičem můžete dát sbohem . Spotřebič má plně automatický . Speciální hrnec na vaření rýže, který pracuje na principu vaření v páře.


Rýžovar má plně automatický provoz a je vhodný pro . Funguje na princípe varenia v pare, . Ryžovar SENCOR l momenálne nieje nikde v akcii. Predám málo používaný ryžovar Sencor bez poškodení. Na doručenie tohto produktu nie je možné využiť osobný odber. Unikátny ventil na únik pary zabraňuje nechcenému.


Technológia rovnomerného rozvodu tepla zaisťujúca skvelé výsledky. N3o21: Na rýžovary Sencor jsem nedávno psal recenze. Bohužel jsem je neměl v ruce, ale sestavuji hodnocení podle názorů uživatelů na .

Osobní odběr na pobočkách.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky