pondelok 7. apríla 2014

Whirlpool adg 6240

Myčka, která pojme až sad nádobí. Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok. Firma Whirlpool prináša na slovenský trh novinku v podobe. Marek Proche Zákaznická podpora.


Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Umývačky riadu.

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. Myčka nádobí je v dnešní době již klasickým vybavením domácností. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Se spotřebou 6l vody je unikátní myčkou na trhu. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Elektronická ano Displej ano . Vlastnosti Sensorová technologie 6. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, .

Whirlpool Dishwasher parts - repair your Whirlpool Dishwasher with a Dishwasher spare part from Currys Partmaster. Worldwide and Next Day UK delivery. Model: Plne integrované, Farba: biela.


Trieda účinnosti sušenia: A, Trieda účinnosti prania: A. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Doteraz sme používali klasickú nie vstavanú, no musím povedať, že táto je . Akciós Whirlpool Mosogatógép árak, olcsó Mosogatógépek, boltok. Popis: Prodám výše zmíněnou myčku . Můžete si vybrat z programů mytí vč. Zobacz inne Zmywarki do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Kapacita umývania: súprav. Nous proposons une large gamme de pièces détachées .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky