streda 30. apríla 2014

Vešiak na bicykel na stenu

Vyberte si z množstva nástenných vešiakov a držiakov na bicykle. Sklopný držiak až bicyklov (kg) na stenu. Force držiak bicykla na stenu pod rám sklopný.


Prvotriedna vešiaky , držiaky a stojany na bicykle od špecialistu v odbore bezpečnosti práce. Potrebujete uskladniť bicykel a máte na to málo miesta?

Výborným riešením je PEDALSPORT PDS-DK-K kolmý držiak na bicykel , ktorý zavesíte na stenu. Tým sa minimalizuje potrebný priestor pre uloženie bicykla. Držiaky na stenu , cShop. Vhodný pre akýkoľvek typ . Predaj a servis bicyklov , elektrobicyklov a kolobežiek, eshop s bicyklami. Jednoduchý a všestranný držiak bicykla.


Značkové bicykle a elektrobicykle Specialize Scott, Cube, CTM. Predávame jednostranné, obojstranné stojany a vešiaky na bicykle.

Pre jeden až päť bicyklov. Stojany na bicykle na stenu - image. BICYKLE DRŽIAK BICYKLE LIFT PREMIUM HIT ZINC HIT. Vešiaky , držiaky (na stene ). WIESZAK rukoväť bicyklový hák na stenu bicykla čierny. Prezri si u nás drziak bicykla na stenu a porovnaj ceny v 10.


Ako uskladniť bicykle v malých i veľkých priestoroch? Ak voľná stena , na ktorú ste chceli držiak na bicykel pripevniť, nie je dostatočne pevná, . Uchytenie za rám bicykla – vešiak na bicykel na. Neprehliadnuteľný vešiak na bicykle značky CYCLOC je dielom anglického dizajnéra Andrewa Langa, ktorý. OBI online a vo Vašej OBI predajni! CMI nástenný držiak na bicykel je priestorovo úsporný a skladný.


Slúži k uschovaniu bicyklov v garáži, v pivnici alebo v záhradnom domčeku. Vyrábajú sa držiaky pre jeden bicykel , ale sú aj systémy pre dva alebo tri bicykle. Závesný držiak pre bicykel s úchytom do stropu.


Zavesenie na vešiak na bicykel Cycloc Solo - coolberry.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky