streda 23. apríla 2014

Fiskars sekera akcia

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Zvládne aj veľké kusy dreva. FISKARS dáva ročnú záruku na sekery po registrácii na.


FISKARS univerzálna sekera S XSekera univerzálna Xpatrí medzi štvrtú generáciu, vhodná pre najrôznejšie použitie. Využijú ju stolári, tesári, stavebníci .

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Menšie univerzálna sekera XFiskars. Univerzální použití - pro přípravu palivového dříví, pro . Fiskars X- doručenie domov alebo na predajňu. Naše ocenené sekery dokážu rozseknúť poleno jednou ranou. Zahnutý koniec poriska bráni vyklznutiu z ruky.


Výrobky zaradené do akcie sa dajú kúpiť aj bez nálepiek za maloobchodné ceny.

Sekera novej generácie“ – tak uviedla na trh známa fínska značka náradia FISKARS svoju novú radu sekier. Pri používaní sekier, ale aj . Malá, ľahká a účinná sekera , ktorú môžete jednoducho nosiť v batohu, alebo na opasku. Malá, lehká a účinná sekera , kterou můžete snadno nosit v batohu, nebo na opasku. Je praktická do auta, lodi, nebo na chatu. Sú ľahké s vynikajúcim dizajnom a stabilitou pre bezpečnú.


Sekera so sklolaminátovou násadou tĺmiacou nárazy, s protišmykovou rukoväťou s rozšírením na konci proti vykĺznutiu, sekera je ručný pracovný nástroj . Pre štiepanie veľkých klátov s. Sekery se stali první kategorií výrobků, které v ní měly být vyráběny. Akcia Výpredaj Novinky Na sklade. Vaša cena bez DPH: 5€.


Povrchová úprava PTFE pre zníženie trenia . Pre bezpečné prenášanie a skladovanie sa sekera dodáva s plastovým puzdrom. Vaše hodnotenie: Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Dodává se s plastovým pouzdrem kryjícím ostří.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky