piatok 18. apríla 2014

Kavovar delonghi navod

Všetky manuály sú vo formáte Adobe Acrobat. Pre zobrazenie manuálu v okne Vášho prehiadača prosím kliknite na zložku. SB, který si můžete kdykoli stáhnout v PDF. SB Magnifica S na stiahnutie zdarma.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. S údržbou kávovaru pak pomůže samočisticí funkce i odvápňovací program.

Exkluzivní pákový kávovar široký pouze 1cm. Nová řada automatických kávovarů Dinamica zaujme skvělým designem, dotykovým . Postupujte přesně podle návodu , aby se odvápnění dokončilo kompletně zapněte kávovar jako by jste chtěli vařit kávu do nádoby s vodu vložte odvápňovač. B Magnifica český návod pro plně automatický kávovar na výrobu espresso kávy, capuccina, caffelate. Návody k obsluze kávovaru. Tento produkt neobsahuje žádný . Děkujeme, že jste si vybrali automatický kávovar na přípravu kávy.


DeLonghi SER EcoDecalk odvápňovací prostředek 5ml. Displej: návod pro používání přístroje.

Jednoduchý postup pro odvápnění plnoautomatického kávovaru. Podívejte se jak probíhá příprava kávy na kávovarech DeLonghi. Precizní zpracování a 1 výkon kávovarů. Máme pro vás speciální bonusový návod , jak můžete ušlehat jemnou sametovou pěnu na cappuccino na domácím kávovaru typu De Longhi. Automatický kávovar DéLonghi ECAM 23.


Odvápňovací přípravek DURGOL - návod k použití. Lastmanuals pomáha stiahnuť návod značky DELONGHI ECAM 23. Vycistenie kávovaru po pouzití.


Vám, že ste si vybrali automatický kávovar na prípra- vu kávy a. Pozorne si prečítajte tento návod ešte pred používaním spotrebiča. Symboly používané v tomto návodu. Sada pro péči o automatické kávovary - obsahuje odvápňovač (2x100ml) Filtr na změkčení vody Čistič trysky na mléko .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky