pondelok 14. apríla 2014

Fiskars rýľ

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Každý náš rýľ je vyrobený z kalenej ocele a je pevne privarený k násade. Naostrená čepeľ k preseknutiu . Násada z tvrdeného hliníka je potiahnutá plastom.


Ergonomicky tvarované plastové držadlo s . Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie rýle fiskars.

Fiskars pre prácu s ľahkou pôdou. Ukážeme kde môžete rýle najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Tato ergonomicky navržená řada rýčů a vidlí zaručuje nejlepší pracovní pozici. Tento veľký rýľ je vhodný pre vyšších . Rýľ FISKARS Solid špicatý: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Práca s týmto kvalitne spracovaným rýľom je oveľa jednoduchšia a komfortnejšia. Disponuje odľahčenými hliníkovými násadami i ergonomicky tvarovaným .

Náradie má oceľovú násadu, držadlo z odolného plastu a pracovnú časť z kalenej bórovej ocele . Kvalitný, špicatý, veľký rýľ od FISKARS rady Xact je určený pre uživateľov s výškou približne 1až 1cm. Je to perfektný nástroj na rytie v tvrdej či kamenistej . Vďaka ergonomicky tvarované násade sa pohodlne drží. Kvalitný skladací rýľ vojenského typu od firmy FISKARS. Parametre: - šikovný a praktický pre outdoorové aktivity - dá sa použiť ako rýľ aj ako motyka - šité puzdro.


Je vhodný predovšetkým na rýpanie, obracanie pôdy, apod. Záhradný rýľ s ostrou čepeľou na kamenitú, ílovitú a tvrdú pôdu. Táto ergonomicky navrhnutá.


Solid je univerzálny rýľ so špicatou nabrúsenou čepeľou, ktorá ma na vrchu nášľapnú plôšku. Je vyrobený z veľmi kvalitnej odolnej bórovej . Praktický pomocnik pre outdoorove aktivity. Ma dvojité využitie, ako rýľ aj ako motyka. Kvalitné puzdro pre pohodlné a lahké prenášanie. Väčšie i drobné úpravy v dome či záhrade budú odteraz hračka, pretože záhradné náradie FISKARS Rýľ Solid špicatý vám poskytne presne to, čo potrebujete.


Držadlo z hliníka potiahnuté gumou, čepeľ z tvrdeného hliníka. Vďaka kompaktnej veľkosti sa ľahko prenáša či preváža a nezaberá veľa miesta. Je dostupný tiež v strednej veľkosti pre menších užívateľov.

Na rýľ je použitý plast .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky