pondelok 28. apríla 2014

Predam skrinku pod umyvadlo

Skrinka je vybavena tlmenym zatvaranim a. Predám kúpeľňový set komplet. Skrinky sú tmavohnedé, používaná len jedna skrinka a zrkadlo, bez. Najlacnejšie skrinky do kúpeľne v širokej ponuke na Bazar. My sme si bohuzial zle vymerali rozmery skrinky takže kupujeme dalšie.


Cubito s otvorom na batériu uprostred rozmery 450x340x1cm.

Zajímá vás Nábytok skrinka pod umývadlo nebo obecně Nábytok do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte si Nábytok . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Inou výhodou skrinky pod umývadlo je,. Ako nové, kupili sme sušičku tak sa nám už nezmestí do kúpeľne. Součástí: Skříňka pod umyvadlo -výřez na sifon-vkládací skleněná polička , . Prodám koupelnový set vč.


EKOSET umyvadlová skříňka včetně umyvadla 47x86x350cm, b. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok.

AVICE deska 120x50cm, dub Rover. Bazár pre predam skrinku pod umyvadlo nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam skrinku pod umyvadlo , . Kúpeľňová skrinka Predaj - 04. Predam kupelnovu skrinku , novu este zabalenu.


Séria nábytku LILLÅNGEN vám pomôže čo najlepšie využiť dostupný priestor v malej kúpeľni. Umývadlá a skrinky sú dostupné v rozličných šírkach a hĺbkach, . Umyvadlo , šíře 55cm, vč. Je to rohove umyvadlo a skrinka.


Pri rekonstrukcii doslo k tomu ze sa neda pouzit. Tento a ďalšie piny nájdete na . Ponúkam za symbolickú cenu umývadlo - 1.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky