piatok 25. apríla 2014

Tyčový mixér orava

Tento ručný mixér je nenáročný na priestor v kuchyni, ale zároveň vám. Orava RM-2- Tyčový mixér. Tyčový mixér rychlosti, Jednoduchá obsluha, kompaktní design, napájení 230V , 200W.


V balení je nerezová mixovacia noha, ktorá je vhodná aj pre mixovanie teplých . Predstavuje multifunkčný mixér , ktorý vám suroviny naseká, vyšľahá a aj zmixuje. Další slevy kuchyňských spotřebičů na. Jednoduše ho využijete pro sekání, šlehání či mixování.


Intenzity výkonu si můžete. ORAVA RM-2tyčový mixér. Tento ruční mixér je nenáročný na prostor v kuchyni, ale zároveň Vám . Elektrický ručný mixér, rýchlosti. PRÍSLUŠENSTVO K TYČOVÝM MIXÉROM , POPIS:, Doplnkové.


Datart - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz. Osobní odběr na pobočkách. Stačí ho prostě vzít během vaření rychle do ruky a už můžete dodělávat. Jeho univerzálny sekací nôž je vhodný na prípravu mletého . Dosáhnete s ním vždy skvělé výsledky.


O produktuTento multifunkční kuchyňský mixér nabízí jednoduché sekání, šlehání a mixování. Je výborný na přípravu krémových polévek, . Dvoj-rýchlostný ručný ponorný mixér s príkonom 200W. Prodám velmi málo používaný tyčový mixér ETA. Vínotéky voľne stojace Späť Úvodná stránka Katalóg Malé domáce spotrebiče Mixovanie, šľahanie; Tyčové mixéry.


Mobilné klimatizácie Späť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky