streda 16. apríla 2014

Švajčiarsky nožík victorinox

Obidve nájdete u nás v ponuke. Nôž si môžete vybrať podľa funkčných prvkov, ktoré budete potrebovať a podľa veľkosti čepele. Tradičné zatváracie multifunkčné nože zo Švajčiarska.


Tovar skladom, lacná doprava od 2. Pevný nôž s čepeľou z nerezovej vysokokvalitnej ocele a zelenou plastovou.

Obsahuje aj nožnice, pílku na drevo a pilník. Nôž s odtlačnou poistkou Rescue Tool - záchranársky - dodávaný s červeným . VICTORINOX SwissClassic Nôž na paradajky červený - Kuchynský nôž. Victorinox MUELA HUNTING, plastová rukoväť 4. Veľmi dobrá švajčiarska kvalita.


Materiál, Ušľachtilá oceľ. Druh noža, Švajčiarsky vreckový nožík.

Kvalitný švajčiarsky vreckový nožík. Súprava pre starosť o nechty do . Popis: Švajčiarsky otvárací nôž , obsahuje funkcií. Nožík obsahuje: Veľkú uzatváraciu čepeľ, vývrtku, nerezový krúžok na kľúče, otvarák na konzervy, malý . Možno zavesiť pomocou karabínky potrebné na . Ide o klasickú koncepciu švajčiarskeho armádneho noža. Tieto vreckové nože sú veľmi kompaktné a . Slávny švajčiarsky nožík , červený skladací, s niekoľkými vychytávkami, je jedným z produktových symbolov Švajčiarska , medzi ktoré počítame . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Wenger, legendárna značka švajčiarskych nožov, ide po 1rokoch. Lyžička, vidlička, lupa, nôž. Vhodné pre deti od rokov. Originálny švajčiarský nožík značky.


S nožom „ Swiss Army Knife sa každý muž mení. Klasické vreckové nožíky , zatváracie nože, ale aj multifunkčné nože vám môžu pomôcť pri táborení, chatárčení, hubárčení či v pohodlí domova.

Tento zatvárací multifunkčný nôž obsahuje funkcií a vďaka jeho malým rozmerom ho môžete mať stále . Nôž filetovací s dĺžkou čepele 20cm. Noz , maly vreckový nožík victorinox , švajčiarsky noz , Cena: €, Lokalita: Kežmarok. Keď vypustil na trh svoj prvý „ švajčiarsky dôstojnícky nôž “, stal sa hitom a ihneď oň prejavila záujem švajčiarska armáda.


Pred hladom a smädom nás zachránil malý švajčiarsky nôž.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky